Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sondaj. Angela Merkel este considerata cel mai competent candidat la postul de cancelar, cu patru zile inainte de alegeri

România Liberă România Liberă,
Sondaj. Angela Merkel este considerata cel mai competent candidat la postul de cancelar, cu patru zile inainte de alegeri

Cancelarul Angela Merkel se bucura de increderea germanilor in ceea ce priveste capacitatile sale de politician, indica un sondaj de opinie realizat de institutul Emnid. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, mesaj ingrijorator: Moneda Euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani

Fostul premier Victor Ponta sustine ca moneda euro este la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani si ca, din acest punct de vedere, Romania s-a intors inapoi la inceputul lui 2012,.

Avertisment sumbru! Riscul unui conflict nuclear, la cel mai ridicat nivel dupa Razboiul Rece

Riscul unui conflict nuclear este la cel mai inalt nivel de la incheierea Razboiului Rece, afirma secretarul general al Natiunilor Unite, Antonio Guterres, avertizand comunitatea internationala.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

VIDEO Donald Trump, la Adunarea Generala ONU: Forta noastra militara este la cel mai inalt nivel din istorie. Putem distruge total Coreea de Nord

Donald Trump s-a adresat Adunarii Generale a ONU, marti, pentru prima data in calitate de presedinte al SUA.

Angela Merkel, aproape de al patrulea mandat. Portretul Doamnei de Fier a Europei

Doamna de Fier a Europei este apropae de al patrulea mandat. Angela Merkel are un avans considerabil in sondaje in fata rivalului Martin Schulz, fost presedinte al Parlamentului.

Cara-te: Angela Merkel, tinta cetatenilor furiosi

Angela Markel este marea favorita in alegerile germane de saptamana viitoare, dar este totodata tinta privilegiata a simpatizantilor dreptei nationaliste, care vin sa o conteste la mitingurile ei, relateaza AFP.

VIDEO Martin Schulz o ataca pe Angela Merkel: Eu nu voi ingenunchea in niciun caz in fata lui Erdogan. Nu avem voie sa ne lasam santajati |INTERVIU DW

Candidatul SPD, Martin Schulz, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Deutsche Welle, ca daca va ajunge cancelar, ar putea renunta la Acordul cu Turcia privind refugiatii. Totodata, el a acuzat-o pe cancelara Angela Merkel ca se limiteaza la gestionarea starii de fapt.

Este cel mai sanatos aliment din lume! Sigur nu ai stiut asta

Curmalele au o valoare nutritionala foarte mare si poseda numeroase efecte sanatoase, asa ca multi oameni le considera a fi cel mai sanatos aliment din lume. Aceste fructe sunt de mare ajutor in mai.

Mother!, cu Jennifer Lawrence si Javier Bardem, catalogat cel mai prost film al anului: reactia Paramount VIDEO

Filmul Mother!, in regia lui Darren Aronofsky si cu Jennifer Lawrence, Michelle Pfeiffer si Javier Bardem in rolurile principale, a dezamagit spectatorii americani, care l-au catalogat drept cel mai prost film al anului. Partea proasta este ca nici criticii nu au o parere prea buna.

Cel mai mare avantaj al FSDI - autofinantarea din resurse interne si internationale

Cel mai important beneficiu al Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii FSDI) este dat de posibilitatea acestuia de a se autofinanta din resurse interne si internationale, atat timp cat statul va ramane singurul actionar, a apreciat Mircea Ursache, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), vineri, in cadrul unei conferinte organizate la Sinaia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )