Libnet.ro
UNICEF

12:45

Angela Merkel spune ca scandalul Volkswagen este grav, seful companiei crede ca aceasta criza existentiala poate fi depasita / Marea Britanie ameninta cu retragerea subventiilor pentru motoarele diesel

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel spune ca scandalul Volkswagen este grav, seful companiei crede ca aceasta criza existentiala poate fi depasita / Marea Britanie ameninta cu retragerea subventiilor pentru motoarele diesel

Scandalul emisiilor care afecteaza grupul auto Volkswagen este grav, dar Germania ramane o zona sigura pentru afaceri, afirma cancelarul Angela Merkel, conform postului de radio Deutschlandfunk, preluat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Merkel: Scandalul Volkswagen este grav, dar Germania ramane un spatiu sigur pentru afaceri

Scandalul emisiilor care afecteaza grupul auto Volkswagen este grav, dar Germania ramane o zona sigura pentru afaceri, afirma cancelarul Angela Merkel, conform postului de radio Deutschlandfunk, citat de Mediafax.

Scandalul Volkswagen nu este o amenintare existentiala pentru economia Germaniei

Scandalul in care este implicat grupul Volkswagen este legat, in principal, de lacomie si va duce la schimbari semnificative la cel mai mare producator auto european, a declarat ieri ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, pentru portalul de stiri RedaktionsNetzwerk Deutschland, transmite DPA.

Scandalul Volkswagen - 105.000 de masini au fost afectate in Romania

In Romania scandalul Volkswagen afecteaza 105. 000 masini de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, dintre care 56. 000 erau noi la data inmatricularii, iar 49. 000 erau vechi, a spus Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Este vorba de masini diesel Euro 5 cu motoare de 1. 6 si 2 litri. Stocurile de masini Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, cu motoare 1. 6 TDI si 2. 0 TDI sunt oprite de la comercializare pentru ca RAR nu mai elibereaza carti de identitate CIV).

Angela Merkel sustine eforturile militare din Siria, desi crede ca nu sunt o solutie

Cancelarul german Angela Merkel a declarat duminica unui post de radio german ca este nevoie de eforturi militare in Siria, chiar daca acestea nu vor pune capat razboiului in aceasta tara, transmite.

Angela Merkel ar putea obtine premiul Nobel pentru Pace

Cancelarul german Angela Merkel este unul dintre candidatii la premiul Nobel pentru Pace, pentru rolul sau in criza migrantilor si cea ucraineana. Premiul va fi acordat in 9 octombrie.

Scandalul Volkswagen: Si consumul de carburant e masluit, nu doar noxele

Directorul tehnic al Registrului Auto Roman, Cristian Bucur, a declarat la Adevarul Live ca se poate face o analogie intre pacaleala cu emisiile poluante din scandalul Volkswagen si datele false privind consumul de combustibil.

Bild: Angela Merkel, printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an

Cancelarul german Angela Merkel face parte printre candidatii favoriti la Premiul Nobel pentru Pace din acest an, ce va fi acordat vinerea viitoare. Merkel ar putea fi recompensata pentru rolul sau in criza imigrantilor si in dosarul ucrainean, scrie cotidianul Bild in editia de vineri, citat de AFP online.

Premiul Nobel pentru Pace: Angela Merkel si papa Francisc, printre favoriti. Sezonul Nobel incepe luni

Sezonul Nobelurilor se deschide luni, cu premiul pentru medicina, iar printre favoriti se numara o tehnica de editare a genomului si studii despre dezvoltarea bateriilor pe baza de ioni de litiu, in domeniul chimiei, dar si Angela Merkel si papa Francisc, propusi pentru premiul Nobel pentru pace.

Angela Merkel, favorita certa la Premiul Nobel pentru Pace pentru gestionarea crizei refugiatilor, insa pierde din popularitate in Germania

Speculatiile ca Angela Merkel va castiga Premiul Nobel pentru Pace de anul acesta pentru modul in care a gestionat criza refugiatilor in Europa si razboiul din Ucraina se intetesc, tocmai cand opinia publica din Germania isi inaspreste pozitia fata de politica sa privind migrantii, scrie The Telegraph.

Angela Merkel cere protejarea frontierelor UE

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a indemnat statele europene sa intensifice masurile pentru protejarea frontierelor externe ale Uniunii Europene, in contextul crizei imigratiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )