Libnet.ro
UNICEF

06:45

Scandalul Volkswagen: Si consumul de carburant e masluit, nu doar noxele

Adevărul Adevărul,
Scandalul Volkswagen: Si consumul de carburant e masluit, nu doar noxele

Directorul tehnic al Registrului Auto Roman, Cristian Bucur, a declarat la Adevarul Live ca se poate face o analogie intre pacaleala cu emisiile poluante din scandalul Volkswagen si datele false privind consumul de combustibil. continuă pe Adevărul

Scandalul Volkswagen - 105.000 de masini au fost afectate in Romania

In Romania scandalul Volkswagen afecteaza 105. 000 masini de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, dintre care 56. 000 erau noi la data inmatricularii, iar 49. 000 erau vechi, a spus Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Este vorba de masini diesel Euro 5 cu motoare de 1. 6 si 2 litri. Stocurile de masini Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, cu motoare 1. 6 TDI si 2. 0 TDI sunt oprite de la comercializare pentru ca RAR nu mai elibereaza carti de identitate CIV).

Scandalul Volkswagen: autoritatile americane extind investigatiile si la alti mari producatori, din SUA si din UE

Autoritatile americane au extins investigatia referitoare la noxele automobilelor diesel ale Volkswagen la cel putin 28 de modele fabricate de BMW, Chrysler, General Motors, Land Rover si Mercedes-Benz, pentru a vedea daca si acestia au folosit sisteme similare de trisare la testele de poluare.

Business report: Mai multe taxe pentru PFA-uri; Cristian Bucur, directorul tehnic al RAR, despre masurile luate in scandalul Volkswagen: Dupa 7 octombrie vor fi rechemari de masini in service; Prima Casa devine A Doua Casa. Vezi toate modificarile aduse

Dieselgate: Cum poti verifica daca masina ta are softul-problema. Scandalul Dieselgate ar putea atrage de la sine o scadere a pietei auto second hand, spun expertii romani. Pretul autoturismelor din grupul Volkswagen ar putea scadea chiar si cu. Compania care va construi gazoductul Giurgiu-Ruse ar putea fi selectata in decembrie. Bulgaria se asteapta ca un nou contractor pentru realizarea gazoductului Giurgiu-Ruse fie selectat la inceputul lunii decembrie, in urma unei licitatii publice.

Industria auto europeana avertizeaza Comisia Europeana sa nu exagereze cu reactiile la scandalul Volkswagen, dupa ce toti producatorii au fost incurajati masiv sa investeasca in diesel in ultimii 15 ani

Reprezentantii producatorilor de automobile din Europa apara masinile diesel si spun ca ele pot fi cu adevarat ecologice. Comisia Europeana este avertizata de greii industriei auto sa nu exagereze cu reactiile in cazul scandalului Volkswagen si sa nu arate cu degetul toata industria. Partea grava este ca tintele de emisii poluante stabilite de CE tin cont de dioxidul de carbon, iar producatorii auto le pot indeplini doar avand in gama o pondere importanta de masini diesel. Evident ca si hibridele si electricele ajuta foarte mult la scaderea emisiilor medii, insa vanzarile acestor modele sunt reduse in Europa, in special din cauza ca masinile sunt scumpe.

Scandalul Volkswagen. Cate masini din Romania sunt echipate cu softul care pacaleste testele de emisie

000 de masini din Romania, dintre care 56. 000 noi, sunt echipate cu motoare Volkswagen Euro 5 avand softul care pacaleste testele de emisie. Dintre acestea, doar pentru 300, aflate pe stocurile dealerilor, a.

Angela Merkel spune ca scandalul Volkswagen este grav, seful companiei crede ca aceasta criza existentiala poate fi depasita / Marea Britanie ameninta cu retragerea subventiilor pentru motoarele diesel

Scandalul emisiilor care afecteaza grupul auto Volkswagen este grav, dar Germania ramane o zona sigura pentru afaceri, afirma cancelarul Angela Merkel, conform postului de radio Deutschlandfunk, preluat de Mediafax.

Merkel: Scandalul Volkswagen este grav, dar Germania ramane un spatiu sigur pentru afaceri

Scandalul emisiilor care afecteaza grupul auto Volkswagen este grav, dar Germania ramane o zona sigura pentru afaceri, afirma cancelarul Angela Merkel, conform postului de radio Deutschlandfunk, citat de Mediafax.

Scandalul Volkswagen nu este o amenintare existentiala pentru economia Germaniei

Scandalul in care este implicat grupul Volkswagen este legat, in principal, de lacomie si va duce la schimbari semnificative la cel mai mare producator auto european, a declarat ieri ministrul german de finante, Wolfgang Schaeuble, pentru portalul de stiri RedaktionsNetzwerk Deutschland, transmite DPA.

Scandalul Volkswagen. RAR nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile VW noi cu motoare Euro 5. Peste 100.000 de masini au probleme

Registrul Auto Roman RAR) nu mai elibereaza carti de identitate pentru masinile Volkswagen care urmau sa fie vandute in Romania. Ministerul Transporturilor a identificat 105. 000 de masini VW cu probleme. De asemenea, ministrul Mediului a anuntat ca va cere VW sa plateasca diferenta pentru taxa de mediu.

Scandalul Volkswagen. Amenzi mari pentru dealerii care aduc masini cu probleme

Dealerii Volkswagen care vand masini germane in Romania pot primi amenzi de pana la 100. 000 de lei pentru ca au adus pe piata un produs neconform cu standardele, a declarat, joi, presedintele Autoritatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )