Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel a vorbit din nou cu Vladimir Putin, la telefon. Care a fost subiectul discutiei de ieri

Antena3 Antena3,
Angela Merkel a vorbit din nou cu Vladimir Putin, la telefon. Care a fost subiectul discutiei de ieri

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul. Cei doi lideri au purtat discutii pe. continuă pe Antena3

Angela Merkel a VORBIT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina. Ce i-a PROMIS presedintele rus

Presedintele rus si cancelar german au discutat la telefon pe tema crizei din Crimeea, promisiunea facuta de Putin fiind aceea ca este dispus sa poarte un dialog. Vladimir Putin a acceptat o propunere a.

Angela Merkel, la telefon cu Obama: Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, intr-o discutie la telefon cu presedintele SUA Barack Obama pe tema crizei din Ucraina, ca liderul rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, sustin surse apropiate administratiei.

Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a transmis Angela Merkel lui Obama

Presedintele rus Vladimir Putin a pierdut contactul cu realitatea, i-a spus cancelarul german Angela Merkel sefului administratiei americane Barack Obama duminica seara, dupa convorbirea telefonica pe care o purtase inainte cu liderul de la Kremlin privind situatia din Crimeea, potrivit The New York Times, informeaza Agerpres.

Vladimir Putin este din nou nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, a declarat directorul Institutului Norvegian Nobel, Geir Lundestad. Lista de anul acesta a nominalizatilor include 278 de.

Presa internationala despre Ucraina: Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20

Pentru Vladimir Putin, destramarea Ununii Sovietice a fost cea mai mare catastrofa geopolitica a secolului 20. Obsesia lui Putin este restaurarea infloritoarei Rusia prin restaurarea imperiului sau, scrie New York Times. O multime de politicieni occidentali si experti s-au intrebat: care este sfarsitul jocului presedintelui rus Vladimir Putin in Ucraina?, se intreaba CNN. Ceea ce este clar este faptul ca presedintele Vladimir Putin are intentia de a mentine Kievul fara putere, cu orice risc pentru Rusia, afirma The Guardian.

Parlamentul ucrainean i-a cerut lui Vladimir Putin sa nu mobilizeze forte ruse in Ucraina

Parlamentul de la Kiev i-a cerut, duminica, presedintelui Vladimir Putin sa nu mobilizeze forte ruse in Ucraina, potrivit Interfax Ukraine. Verhovna Rada anunta apelul sau catre presedintele rus Vladimir Putin.

SUA resping afirmatiile lui Vladimir Putin privind Ucraina, facand referire la Dostoievski

Departamentul de Stat american a denuntat pozitia sustinuta de Vladimir Putin in dosarul ucrainean facand referire la Dostoievski, pentru a respinge punct cu punct cele zece afirmatii eronate ale liderului rus, relateaza AFP.

SUA resping afirmatiile lui Vladimir Putin privind Ucraina, facand referire la Dostoievski

Departamentul de Stat american a denuntat pozitia sustinuta de Vladimir Putin in dosarul ucrainean facand referire la Dostoievski, pentru a respinge punct cu punct cele zece afirmatii eronate ale liderului.

Vladimir Putin se numara printre nominalizatii la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este unul din nominalizatii la Premiul Nobel pentru Pace in 2014. Liderul de la Kremlin a intrat in cursa alaturi de alte 277 de personalitati publice, relateaza AFP. in mod.

Vladimir Putin a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2014, iar conflictul actual din Ucraina ar putea de asemenea figura pe agenda comitetului Nobel, relateaza Reuters, fiind vorba de o lista preliminara. Un numar record de 278 de candidati, inclusiv 47 de organizatii, au primit nominalizari pentru acest premiu in 2014, a declarat directorul Institutului norvegian, Geir Lundestad.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )