Libnet.ro
UNICEF

20:45

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta

Adevărul Adevărul,
Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lor, care a avut loc pe 23 august, in Franta, iar banii au fost donati in scopuri caritabile. continuă pe Adevărul

Angelina Jolie si Brad Pitt au primit 5 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta

Brad Pitt si Angelina Jolie au primi o suma substantiala pentru imagini de la nunta care a avut loc pe 23 august, in Franta. Potrivit radaronline. com, acestia au primit 5 milioane de dolari de la revistele Hello!.

Brad Pitt, platit cu 15 milioane de dolari pentru a-si intrerupe luna de miere cu Angelina Jolie!

Aflat in luna de miere pe insula Gozo impreuna cu frumoasa lui proaspata sotie, Angelina Jolie, Brad Pitt a fost nevoit sa dea fuga de urgenta la New York zilele trecute. Acolo, celebrul actor a filmat, impreuna cu Leonardo DiCaprio si Robert DeNiro, pentru un scurtmetraj regizat de Martin Scorsese, lucru pentru care a fost platit cu impresionanta suma de 15 milioane de dolari.

FOTO. Primele fotografii de la nunta lui Brad Pitt cu Angelina Jolie

Revista People a publicat primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, care a avut loc pe 23 august, in Franta.

Primele fotografii cu Angelina Jolie in rochie de mireasa

Revista People a publicat primele fotografii de la nunta cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, care a avut loc pe 23 august, in Franta, coperta publicatiei prezentand-o pe actrita americana in rochie de mireasa, o tinuta care a fost decorata de cei sase copii ai cuplului.

Au fost publicate primele fotografii de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt (FOTO)

Au aparut primele fotografii de la nunta celui mai faimos cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie. Revista People a publicat pe prima pagina o imagine cu Angelina Jolie in rochie de mireasa. Potrivit.

Angelina Jolie, superba in rochia de mireasa Atelier Versace! Iata prima fotografie de la nunta!

Revista People publica in exclusivitate fotografiile de la nunta secreta dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Prima fotografie facuta publica este cea cu coperta revistei, Angelina aratand superb in rochia ei de mireasa, creata special pentru eveniment de Atelier Versace.

Iata cum a aratat Angelina Jolie in rochie de mireasa

A facut pasul cel mare alaturi de Brad Pitt fara pic de tam-tam, dar acum a venit momentul ca Angelina Jolie sa scoata la iveala amanunte despre nunta care a avut loc pe 23 august, in Franta.

Cum arata ROCHIA de mireasa pe care Angelina Jolie a purtat-o in ziua nuntii. Trebuie neaparat sa vedeti spatele

Desi formeaza un cuplu cu Brad Pitt de mai multi ani, iar presa a speculat indelung pe seama datei cand se vor casatori, Angelina a spus DA in fata lui Dumnezeu abia pe 23 august, intr-un castel din Franta,.

Egiptul a cumparat 60.000 tone de grau romanesc pentru 15,6 milioane dolari

Autoritatile egiptene au cumparat miercuri inca 60. 000 de tone de grau din Romania, pentru care au platit aproape 15,6 milioane de dolari, dupa ce la sfarsitul lunii trecute au achizitionat o cantitate.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )