Libnet.ro
UNICEF

10:30

Angelina Jolie, interesata de un loc Camera Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit

Antena3 Antena3,
Angelina Jolie, interesata de un loc Camera Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit

Angelina Jolie este din nou in centrul atentiei, dupa ce mai multe publicatii au anuntat ca vedeta are de gand sa se mute in Marea Britanie, pentru a isi consolida cariera politica. Ba. continuă pe Antena3

Decizia radicala luata de Angelina Jolie, dupa ce a anuntat ca divorteaza. Vrea sa paraseasca SUA!

Angelina Jolie ar intentiona sa se mute in Marea Britanie, unde doreste sa ocupe un loc in Camera Lorzilor, continuandu-si astfel cariera politica, scrie Daily Mail. E o femeie cu o.

Brad Pitt despre Angelina Jolie, dupa anuntul divortului: E nebuna, dar inca o iubesc

O sursa apropiata a cuplului Angelina Jolie Brad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste pe sotia sa. Aparent, problemele dintre cei doi au aparut din cauza prietenelor lui Jolie, pe care.

Actrita Angelina Jolie si-ar fi pus la punct despartirea de Brad Pitt cu cateva saptamani inainte sa anunte ca va divorta

Actrita Angelina Jolie ar fi inchiriat o vila in Malibu, pentru 95. 000 de dolari pe luna, cu mai trei saptamani inainte sa depuna cererea de divort, au declarat surse, in exclusivitate.

Guillaume Canet, reactie dura dupa ce partenera sa, actrita Marion Cotillard, a fost acuzata ca a distrus casnicia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Actorul si regizorul francez Guillaume Canet ia atitudine dupa ce presa a scris ca partenera sa de viata, actrita Marion Cotillard, ar avea o aventura cu starul american Brad Pitt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie a decis sa divorteze.

Presa straina dezvaluie detaliile incidentului care a determinat-o pe Angelina Jolie sa divorteze de Brad Pitt: actorul a implorat-o sa se mai gandeasca

Angelina Jolie a hotarat sa divorteze dupa ce Brad Pitt a avut o reactie agresiva fata de fiul lor, Maddox, in momentul in care acesta a intervenit pentru a-i lua apararea intr-o discutie in contradictoriu a cuplului. De asemenea, FBI a confirmat pentru presa straina ca are in vedere deschiderea unei investigatii ce-l vizeaza pe starul american.

Cum profita o companie aeriana de pe urma divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

O companie aeriana low cost din Norvegia profita de pe urma divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt si isi face reclama intr-un mod inedit. Norwegian Air a publicat pe retelele de.

Dalai Lama, despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce a spus liderul spiritual tibetan

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza s-a raspandit extrem de rapid. Informatia a ajuns chiar si la Dalai Lama, liderul spiritual tibetan. Acesta a fost intrebat despre acest subiect.

Anuntul facut de Mircea Radu dupa ce a aflat ca Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza a faut deja inconjurul lumii. De vreo trei ori, am putea spune. Fanii au reactionat insinunand ca Jennifer Aniston, fosta sotie a actorului, pe care a .

Noi detalii despre divortul anului: Brad Pitt e furios ca Angelina Jolie l-a descris drept un tata agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiatilor

Brad Pitt este furios pentru ca Angelina Jolie a depus actele de divort, considerand ca astfel i-a expus pe cei sase copii, dar si pentru ca l-a acuzat de agresivitate, fiind hotarat sa lupte pentru custodia comuna a micutilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )