Libnet.ro
UNICEF

07:30

Decizia radicala luata de Angelina Jolie, dupa ce a anuntat ca divorteaza. Vrea sa paraseasca SUA!

Antena3 Antena3,
Decizia radicala luata de Angelina Jolie, dupa ce a anuntat ca divorteaza. Vrea sa paraseasca SUA!

Angelina Jolie ar intentiona sa se mute in Marea Britanie, unde doreste sa ocupe un loc in Camera Lorzilor, continuandu-si astfel cariera politica, scrie Daily Mail. E o femeie cu o. continuă pe Antena3

Brad Pitt despre Angelina Jolie, dupa anuntul divortului: E nebuna, dar inca o iubesc

O sursa apropiata a cuplului Angelina Jolie Brad Pitt a marturisit ca actorul inca o iubeste pe sotia sa. Aparent, problemele dintre cei doi au aparut din cauza prietenelor lui Jolie, pe care.

Anuntul facut de Mircea Radu dupa ce a aflat ca Angelina Jolie se desparte de Brad Pitt

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza a faut deja inconjurul lumii. De vreo trei ori, am putea spune. Fanii au reactionat insinunand ca Jennifer Aniston, fosta sotie a actorului, pe care a .

Dalai Lama, despre divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt. Ce a spus liderul spiritual tibetan

Vestea ca Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza s-a raspandit extrem de rapid. Informatia a ajuns chiar si la Dalai Lama, liderul spiritual tibetan. Acesta a fost intrebat despre acest subiect.

Angelina Jolie, interesata de un loc Camera Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit

Angelina Jolie este din nou in centrul atentiei, dupa ce mai multe publicatii au anuntat ca vedeta are de gand sa se mute in Marea Britanie, pentru a isi consolida cariera politica. Ba.

Guillaume Canet, reactie dura dupa ce partenera sa, actrita Marion Cotillard, a fost acuzata ca a distrus casnicia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt

Actorul si regizorul francez Guillaume Canet ia atitudine dupa ce presa a scris ca partenera sa de viata, actrita Marion Cotillard, ar avea o aventura cu starul american Brad Pitt, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Angelina Jolie a decis sa divorteze.

Presa straina dezvaluie detaliile incidentului care a determinat-o pe Angelina Jolie sa divorteze de Brad Pitt: actorul a implorat-o sa se mai gandeasca

Angelina Jolie a hotarat sa divorteze dupa ce Brad Pitt a avut o reactie agresiva fata de fiul lor, Maddox, in momentul in care acesta a intervenit pentru a-i lua apararea intr-o discutie in contradictoriu a cuplului. De asemenea, FBI a confirmat pentru presa straina ca are in vedere deschiderea unei investigatii ce-l vizeaza pe starul american.

Actrita Angelina Jolie si-ar fi pus la punct despartirea de Brad Pitt cu cateva saptamani inainte sa anunte ca va divorta

Actrita Angelina Jolie ar fi inchiriat o vila in Malibu, pentru 95. 000 de dolari pe luna, cu mai trei saptamani inainte sa depuna cererea de divort, au declarat surse, in exclusivitate.

Cum profita o companie aeriana de pe urma divortului dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

O companie aeriana low cost din Norvegia profita de pe urma divortului dintre Angelina Jolie si Brad Pitt si isi face reclama intr-un mod inedit. Norwegian Air a publicat pe retelele de.

Noi detalii despre divortul anului: Brad Pitt e furios ca Angelina Jolie l-a descris drept un tata agresiv. Cum se purta starul cu cei mici, potrivit apropiatilor

Brad Pitt este furios pentru ca Angelina Jolie a depus actele de divort, considerand ca astfel i-a expus pe cei sase copii, dar si pentru ca l-a acuzat de agresivitate, fiind hotarat sa lupte pentru custodia comuna a micutilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )