Libnet.ro
UNICEF

20:45

Angelina Jolie l-a inlocuit pe Brad Pitt! Cine este noul barbat din viata actritei

B1 B1,
Angelina Jolie l-a inlocuit pe Brad Pitt! Cine este noul barbat din viata actritei

Angelina Jolie l-a inlocuit pe Brad Pitt cu un agent imobiliar chipes, ceva mai in varsta, potrivit unei surse din anturajul vedetei. Dupa despartirea de Brad, Angelina s-a simtit destul de rau. continuă pe B1

Veste bomba la Hollywood! Brad Pitt si Jennifer Aniston s-au impacat, la 13 ani de la divort

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost fotografiati de paparazzii tabloidului american Star, cand se sarutau in public. Cel care a ajutat laimpacarea neasteptata este nimeni altul decat George Clooney,.

Brad Pitt si Jennifer Aniston, din nou impreuna. Cum au fost surprinsi cei doi actori

Brad Pitt si Jennifer Aniston ar fi din nou un cuplu, sustin apropiatii celor doi. Acestia au fost surprinsi in timp ce se sarutau, iar fotografia a ajuns deja pe coperta unei celebre reviste, conform.

Numire surpriza la Palatul Victoria! Cine este Oana Gianina Bulai, noua consiliera a premierului Viorica Dancila

Oana Gianina Bulai este noul consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Tanara a fost consiliera personala a presedintelui Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, recent eliberat din puscarie.

Ortodoxie CUANTICA la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reusit sa ii enerveze si pe romani si pe rusi (VIDEO)

Adrian Singurov, preotul care i-a oficiat ultima slujba jurnalistului Andrei Gheorghe, inainte de a fi incinerat, este membru nu al bisericii pastorite de Patriarhul Chiril, ci al unei ramuri dizidente, Biserica Ortod.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )