Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ortodoxie CUANTICA la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reusit sa ii enerveze si pe romani si pe rusi (VIDEO)

B1 B1,
Ortodoxie CUANTICA la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reusit sa ii enerveze si pe romani si pe rusi (VIDEO)

Adrian Singurov, preotul care i-a oficiat ultima slujba jurnalistului Andrei Gheorghe, inainte de a fi incinerat, este membru nu al bisericii pastorite de Patriarhul Chiril, ci al unei ramuri dizidente, Biserica Ortod. continuă pe B1

TOTUL DESPRE FUNERALIILE LUI ANDREI GHEORGHE: Trupul jurnalistului, DEPUS de joi la Galeria Mobius din Bucuresti

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi depus, joi si vineri, la Galeria Mobius din Bucuresti, unul dintre locurile bucurestene de suflet ale jurnalistului. O carte de condoleante a fost deschisa, pentru.

A fost facut public certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Ce este scris in dreptul cauzei mortii

A fost facut public certificatul de deces al lui Andrei Gheorghe. Certificatul a fost emis de Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, iar cel care a examinat cadavrul a fost medicul Razvan Ulea. in.

Ultimul SMS trimis de Andrei Gheorghe! Ei i-a scris in noaptea in care s-a prapadit! Ti se face pielea de gaina... Ma bantuie sms-ul!

Detalii despre ultimul sms al lui Andrei Gheorghe. Cine este femeia careia i-a scris in ultima lui noapte si ce i-a spus? Blonda si-a facut curaj abia acum si spune tot. Continuarea pe.

Andrei Gheorghe, incinerat FARA... Cine a luat aceasta DECIZIE! S-A AFLAT in urma cu putin timp!

Sambata, la Institul de Medicina Legala din Bucuresti, trupul jurnalistului Andrei Gheorghe va fi incinerat, conform propriei dorinte pe care familia a ales sa o respecte. Conform canoanelor bisericii ortodoxe,.

Subiectele zilei: Andrei Gheorghe-Rezultatele autopsiei si cand va fi gata rezultatul testului toxicologic; Reactia directorului CFR cand vede un vagon proaspat reabilitat. Arata jalnic; Curtea Suprema obliga politistii sa scrie clar, in procesul verbal,

Andrei Gheorghe a murit. Rezultatele autopsiei si cand va fi gata rezultatul testului toxicologic Din primele verificari, nu sunt indicii ca moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una. Un calugar din Transnistria care compara UE cu Uniunea Sovietica si ia peste picior romanii, promovat de Institutul Cultural Roman la Salonul Cartii din Paris Nu ca romanii ar avea cine stie ce.

Prieten cu Andrei Gheorghe, fiul lui Andrei Plesu este revoltat: Niste gunoaie...

Mihai Plesu, unul dintre baietii scriitorului Andrei Plesu, a fost bun prieten cu Andrei Gheorghe. Dupa ce a trecut peste socul dispartiei amicului sau, Mihai Plesu a remarcat, dezgustat, reactiile.

ULTIMA ZI: Totul despre ceremonialul INCINERARII lui Andrei Gheorghe

Pentru Andrei Gheorghe, crematoriul Vitan-Barzesti, cel mai mare din Romania, este ultimul loc vizitat in aceasta viata. Iata, pas cu pas, cum va decurge ceremonialul incinerarii celui care a fost denumit.

Incinerarea lui Andrei Gheorghe se va face fara preot: invatatura Bisericii Ortodoxe refuza acest lucru

Fostul om de televiziune si radio Andrei Gheorghe va fi incinerat. Familia a decis sa-i respecte ultima dorinta a jurnalistului. Acest lucru nu este insa bine primit de Biserica Ortodoxa. Pentru ca se opune.

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe: Biserica Ortodoxa respecta decizia fiecarui om

Niciun preot nu va participa la incinerarea lui Andrei Gheorghe, pentru ca este interzis, potrivit parintelui Visarion Alexa. Acesta a tinut insa sa precizeze, ca dorinta omului de radio va fi.

Oana Pellea, mesaj dur pentru cei care il plang pe Andrei Gheorghe: Cati i-ati oferit un job care sa fie la inaltimea inteligentei si culturii lui?

Oana Pellea este revoltata de faptul ca multi dintre oamenii care, in timpul vietii lui Andrei Gheorghe nu au stiut sa-l aprecieze, acum ii plang moartea. Actrita a transmis un mesaj dur pentru cei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )