Libnet.ro
UNICEF

16:15

Angelina Jolie, Madalina Ghenea sau Catrinel Menghia? Care a fost mai frumoasa la premiera Maleficent?

ADPM ADPM,
Angelina Jolie, Madalina Ghenea sau Catrinel Menghia? Care a fost mai frumoasa la premiera Maleficent?

Trei dive celebre au fost prezente la premiera din Roma a peliculei Maleficent. Este vorba despre Angelina Jolie, Madalina Ghenea si Catrinel Menghia. Care dintre ele a fost mai frumoasa pe covorul rosu? . continuă pe ADPM

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cu cine se iubeste Madalina Ghenea

Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, a facut inca o cucerire. Cu cine se iubeste modelul dupa despartirea de Vito Schnabel, un milionar elvetian. Madalina Ghenea iubeste alt milionar! Cine este? in lumea mondena internationala se zvoneste ca a aparut un nou cuplu in peisaj. Madalina Ghenea, considerata cea mai frumoasa romanca, alege numai .

Angelina Jolie, venituri fabuloase, dar departe de top 10 de la Hollywood. Cati bani castiga fosta sotie a lui Brad Pitt

Angelina Jolie a ajuns de la copilul rebel al Hollywood-ului la cea mai cunoscuta actrita din lume, asa ca veniturile ei sunt fabuloase. Cu toate acestea, nu o pozitioneaza in top 10 cei mai bine platiti actori din lume. Cati bani castiga fosta sotie a lui Brad Pitt? Angelina Jolie are venituri fabuloase, dar sunt .

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

HOPA! Madalina Ghenea si-a mai tras un IUBIT celebru si MILIONAR, dar cu 7 ani mai mic decat ea! Cine e noul AMOREZ al focoasei actrite (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Madalina Ghenea ar mai fi facut o cucerire in lumea bogatasilor. VEZI AICI GALERIA FOTO Frumoasa actita s-ar iubi, dupa despartirea de dealerul de arta Vito Schnabel un milionar de origine.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )