Libnet.ro
UNICEF

11:01

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre viata de dupa divort. incercam sa ne vindecam familia

Antena3 Antena3,
Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre viata de dupa divort. incercam sa ne vindecam familia

Dupa doua luni, Angelina Jolie a prins curaj sa vorbeasca despre cum arata viata sa dupa divortul de Brad Pitt. Artista a spus totul intr-un inteviu pentru publicatia Vanity Fair, potrivit. continuă pe Antena3

in Portul Constanta au inceput lucrari de dragaj, pentru prima data dupa 2008

A inceput dragajul de intretinere in porturile maritime romanesti. Prima nava de dragaj lucreaza in Portul Midia, pe senalul de intrare in port.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste pentru prima data dupa 10 luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat membrii Biroului Permanent National al partidului, la ora 12, aceasta fiind prima sedinta a conducerii social-democrate dupa mai bine de 10 luni, potrivit unor surse din presa.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste pentru prima data dupa 10 luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat membrii Biroului Permanent National al partidului pentru luni, la ora 12:00, aceasta fiind prima sedinta a conducerii social-democrate dupa mai bine de 10 luni, scrie News. ro.

Biroul Permanent National al PSD s-a reunit pentru prima data dupa zece luni

ACTUALIZARE 15:26 Tudose: Nu ma intereseaza functia de presedinte al PSD Premierul Mihai Tudose a declarat ca nu il intereseaza sa preia conducerea formatiunii, asa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor Ponta. *ACTUALIZARE 15:18 Neacsu: Guvernul prezinta saptamana viitoare forma finala a Codului Administrativ *ACTUALIZARE 14:58 Marian Neacsu: Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD.

Angelina Jolie, despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat dupa divortul de Brad Pitt

Angelina Jolie a trecut prin momente dificile de cand a luat decizia de a divorta de Brad Pitt. Actrita a povestit despre cum a reusit sa treaca peste acea perioada intr-un interviu acordat.

Angelina Jolie a dezvaluit ca a avut paralizie faciala si a oferit noi detalii despre divortul de Brad Pitt: A fost cel mai greu moment FOTO

Angelina Jolie 42 de ani) a acordat primul interviu amplu in care a vorbit despre divortul de Brad Pitt 53 de ani), explicand ce efecte a avut despartirea asupra familiei. Actrita a dezvaluit ca a dezvoltat paralizie faciala si hipertensiune si a dat de inteles ca a preferat sa sufere in tacere decat sa-si ingrijoreze pe copii.

Angelina Jolie, afectata de deterioararea relatiei cu Brad Pitt. Actrita a suferit de paralizie faciala

Actrita Angelina Jolie a dezvaluit ca, in perioada in care au inceput problemele conjugale cu Brad Pitt, a suferit de hipertensiune si de paralizie a fetei. Ea s-a vindecat in urma unor sesiuni de acupunctura.

Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, prezideaza sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni, la ora 12. 00, pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro.

UPDATE Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, a prezidat sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro. UPDATE Neacsu a precizat dupa sedinta ca atat convocarea sedintei Biroului Permanent National, cat si ordinea de zi au fost convenite cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, inca de vinerea trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )