Libnet.ro
UNICEF

20:45

in Portul Constanta au inceput lucrari de dragaj, pentru prima data dupa 2008

România Liberă România Liberă,
in Portul Constanta au inceput lucrari de dragaj, pentru prima data dupa 2008

A inceput dragajul de intretinere in porturile maritime romanesti. Prima nava de dragaj lucreaza in Portul Midia, pe senalul de intrare in port. continuă pe România Liberă

Biroul Permanent National al PSD se reuneste pentru prima data dupa 10 luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat membrii Biroului Permanent National al partidului, la ora 12, aceasta fiind prima sedinta a conducerii social-democrate dupa mai bine de 10 luni, potrivit unor surse din presa.

Biroul Permanent National al PSD se reuneste pentru prima data dupa 10 luni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a convocat membrii Biroului Permanent National al partidului pentru luni, la ora 12:00, aceasta fiind prima sedinta a conducerii social-democrate dupa mai bine de 10 luni, scrie News. ro.

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre viata de dupa divort. incercam sa ne vindecam familia

Dupa doua luni, Angelina Jolie a prins curaj sa vorbeasca despre cum arata viata sa dupa divortul de Brad Pitt. Artista a spus totul intr-un inteviu pentru publicatia Vanity Fair, potrivit.

Biroul Permanent National al PSD s-a reunit pentru prima data dupa zece luni

ACTUALIZARE 15:26 Tudose: Nu ma intereseaza functia de presedinte al PSD Premierul Mihai Tudose a declarat ca nu il intereseaza sa preia conducerea formatiunii, asa cum a insinuat fostul prim-ministru Victor Ponta. *ACTUALIZARE 15:18 Neacsu: Guvernul prezinta saptamana viitoare forma finala a Codului Administrativ *ACTUALIZARE 14:58 Marian Neacsu: Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD.

Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, prezideaza sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni, la ora 12. 00, pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro.

UPDATE Prima reuniune a Biroului Permanent al PSD dupa zece luni, fara Liviu Dragnea; Marian Neacsu, secretar general, a prezidat sedinta

Biroul Permanent National al PSD s-a intrunit luni pentru prima data dupa zece luni, fara presedintele partidului Liviu Dragnea, care este in vacanta. Cel care a fost mandatat sa prezideze sedinta este Marian Neacsu, secretarul general al partidului, transmite News. ro. UPDATE Neacsu a precizat dupa sedinta ca atat convocarea sedintei Biroului Permanent National, cat si ordinea de zi au fost convenite cu presedintele formatiunii, Liviu Dragnea, inca de vinerea trecuta.

Seful Directiei de Paza Constanta, care este cercetat pentru ca s-ar fi comportat agresiv in trafic, folosind o arma airsoft, a demisionat

Directorul Directiei Judetene de Paza Constanta, Lucian Titi Giurca, cercetat pentru ca s-ar fi comportat agresiv in trafic, folosind o arma airsoft, a demisionat din functie, iar soferul masinii institutiei in care se afla directorul in momentul incidentului a fost suspendat pana la finalizarea anchetei administrative, intrucat a condus baut, relateaza News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )