Libnet.ro
UNICEF

00:06

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit selectioner de la Euro 2016. Cine este in top

Antena3 Antena3,
Anghel Iordanescu, cel mai prost platit selectioner de la Euro 2016. Cine este in top

Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre toti selectionerii de la Euro 2016. Antrenorul Romaniei primeste un salariu de 120. 000 de euro pe an, in timp ce selectionerul Angliei, Roy Hodgson este. continuă pe Antena3

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit antrenor de la EURO 2016. Reactia lui Razvan Burleanu

Potrivit unei statistici oferite de Finance Football, Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre cei 24 de selectioneri prezenti la turneul final EURO 2016.

Anghel Iordanescu a convocat de urgenta un stelist la nationala

Selectionerul Anghel Iordanescu se confrunta cu serioase probleme pe partea stanga a apararii si l-a convocat in regim de urgenta pe stelistul Alin Tosca.

Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Modelul numit SE costa de la 399 dolari in SUA ai are ecran de 4 inci

Apple a lansat luni cel mai ieftin iPhone nou de pana acum, modelul SE devenind si cel mai puternic iPhone de 4 inci lansat. SE va putea fi comandat incepand cu 24 martie, iar pana la final de mai va ajunge in peste 100 de tari. Compania spune ca multi clienti au cerut ca Apple sa nu renunte la iPhone-urile cu ecran mai mic, iar SE are si o autonomie a bateriei mult imbunatatita. Preturile pornesc de la 399 dolari in SUA la varianta de 16 GB si versiunea de 64 GB costa 499 dolari. Livrarile vor incepe pe 31 martie in 12 piete principale.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Eurostat: Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din UE

Romanii, polonezii si letonii produc cel mai putin gunoi din Uniunea Europeana, respectiv sub 300 de kilograme de persoana, potrivit datelor publicate marti de biroul de statistica Eurostat, care arata o medie europeana de 475 de kilograme in 2014, in.

Universitatile romanesti in cel mai mare clasament al disciplinelor din lume: 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu. Universitatea Bucuresti, cele mai bune rezultate

Universitatile romanesti au reusit sa se mentina la nivelul de anul trecut, cu 10 locuri in Top 500, pentru 6 programe de studiu, la cea de-a sasea editie a clasamentului universitatilor in functie de discipline in total 42 de discipline). Clasamentul a fost lansat luni pe TopUniversities. com si include un record al disciplinelor analizate, fiind astfel cel mai mare clasament de acest fel. Universitatea din Bucuresti are cele mai bune rezultate dintre universitatile romanesti, cu prezenta in cadrul a 5 discipline diferite, urmata de Universitatea Babes-Bolyai cu 3 discipline. Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea de Vest din Timisoara au rezultate la cate o disciplina fiecare.

VIDEO Imagini cu operatiunea de capturare a lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa

Postul francez de televiziune iTELE a dat publicitatii imagini care surprind capturarea lui Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din Europa si suspectul numarul 1 in atentatele teroriste de la Paris, vinerea trecuta, in urma unui raid al politiei belgiene in cartierul bruxellez Molenbeek.

Drogul din mancare. Chiar daca produce cancer, cel mai periculos E e inca legal. Ce contin alimentele pe care le mancam zilnic

Monoglutamatul de sodiu sau E 621, cum poate aparea pe unele ambalaje, este cel mai periculos dintre cele peste 300 de E-uri declarate legale de Uniunea Europeana. Aceasta substanta ne pacaleste creierul si ne.

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com.

Tara noastra ar putea avea cel mai rapid ritm de crestere a economiei din CEE anul acesta

Cresterea de 3,1% a Europei Centrale si de Est CEE) in 2016 o va depasi pe cea a zonei euro, de 1,6%, in ciuda incetinirii intrarilor de fonduri europene, iar ritmul de crestere al economiei Romaniei va accelera la 4,1%, in timp ce Polonia 3,6%) si Slovacia 3,5%) isi vor mentine avansul inregistrat in 2015, se precizeaza intr-o analiza realizata de Erste Group.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )