Libnet.ro
UNICEF

13:30

Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

ADPM ADPM,
Top 10 hoteluri cu cel mai interesant design din lume

De la un hotel construit sub apa si pana la unul sculptat in gheata si zapada, iata care sunt hotelurile cu cel mai spectaculos design din lume, conform harpersbazaar. com. continuă pe ADPM

Romanul Tiberiu Useriu a castigat cel mai greu maraton din lume 6633 Ultra, ce s-a desfasurat dincolo de Cercul Polar

Maratonistul Tiberiu Useriu a finalizat pe primul loc cel mai greu maraton din lume, dupa ce a alergat 566 de kilometri la Polul Nord, in conditii meteo extrem de dificile, informeaza un comunicat de presa.

LG G5 are parte de cel mai rapid unboxing din lume

Este foarte greu sa mai vii cu o idee originala pentru prezentarea unui telefon, dar acesta este un clip de unboxing pentru LG G5 facut la cea mai mare viteza, in interiorul unei masini. Clipurile de unboxing nu mai sunt de mult timp noi. Fiecare blogger sau publicatie online realizeaza astfel de scurt metraje pentru [].

Simona Halep: Este cel mai bun turneu din acest an pentru mine

Nu si-a putut apara titlul cucerit in 2015, dar este multumita de jocul pe care l-a avut la editia din acest an de la Indian Wells. Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturi, dar are si motive de satisfactie: Mi-am regasit ritmul, a precizat numarul cinci mondial.

FOTO+VIDEO. Raiduri ale politiei in cartierul Molenbeek din Bruxelles. Cel mai vanat terorist din lume, Salah Abdeslam, prins

30: Salah Abdeslam a fost prins, au confimat Parchetul si un secretar de stat belgian. De asemenea, alte doua persoane sunt inca baricadate intr-o casa incercuita de politie in cartierul Molenbeek din Bruxelles.

Faze Tari: Sta in casa cu un aligator de 2 metri. Mananca la masa cu el si doarme in acelasi pat; Cel mai lung sarpe din lume, descoperit in jungla amazoniana; A inghitit peste 2.000 de bureti de vase si nu se poate abtine sa nu-si manance canapeaua

Motivul bizar pentru care femeile se fotografiaza cu o coala A4. Trendul a starnit numeroase controverse pe internet. Un nou trend a luat nastere. Incredibil! S-au oferit voluntari pentru a merge la inchisoare. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut recent o vizita la Institutul Corectional.

Top 10 bancuri cu animale. Cum reactioneaza elefantul cand il vede pe leu cum se faleste drept cel mai temut animal din jungla

Bancurile cu necuvantatoare sunt printre preferatele romanilor. Leul, iepurasul, elefantul, maimuta sunt doar cateva din personajele care fac deliciul acestor glume foarte raspandite.

Cel mai bine platit roman lucreaza in salubritate. Cati bani a incasat lunar

Anul trecut, cel mai bine platit roman a castigat 16,3 milioane de lei 3,6 milioane de euro), din colectarea deseurilor nepericuloase. Topul salariilor fabuloase este completat de un IT-ist care a plecat.

Un salariu de 300.000 de euro lunar a primit cel mai bine platit roman in 2015. Acesta lucreaza in salubritate

Cel mai mare venit inregistrat de un salariat roman anul trecut a fost din colectarea deseurilor nepericuloase. Suma a fost de 300. 000 de euro lunar, potrivit datelor transmise, la solicitarea News. ro , de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Drogul din mancare. Chiar daca produce cancer, cel mai periculos E e inca legal. Ce contin alimentele pe care le mancam zilnic

Monoglutamatul de sodiu sau E 621, cum poate aparea pe unele ambalaje, este cel mai periculos dintre cele peste 300 de E-uri declarate legale de Uniunea Europeana. Aceasta substanta ne pacaleste creierul si ne.

Lovitura dura pentru presa din Romania. Care este cel mai citit ziar

Brosura retelei de magazineKauflandeste cea mai rasfoita publicatie tiparita din Romania, cu cifre de aproape zece ori mai mari decat cel mai citit ziar, potrivit ultimelor date ale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )