Libnet.ro
UNICEF

15:30

Anglia: Un barbat despre care se credea ca a fost ucis in urma cu 5 ani a fost gasit ascunzandu-se intr-o padure

Hotnews Hotnews,
 Anglia: Un barbat despre care se credea ca a fost ucis in urma cu 5 ani a fost gasit ascunzandu-se intr-o padure

Un barbat despre care se credea ca a fost ucis in urma cu cinci ani a fost gasit intr-o padure din centrul Angliei unde acesta se ascundea, relateaza Newsweek. continuă pe Hotnews

De la ce a pornit scandalul in care a fost ucis Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala

Un interlop celebru a fost ucis azi-noapte, intr-o reglare de conturi intre clanuri, chiar in Capitala. Scandalul a pornit de la un joc de barbut, spun surse din ancheta. Barbatul cunoscut ca Emi Pian a ajuns la spital, la scurt timp dupa confruntare, insa nu a mai putut fi salvat.

Te trec fiorii! Ce mesaj a aparut pe Internet dupa ce Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis cu sange rece

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, a fost ucis de un rival noaptea trecuta, dupa un scandal care a pornit de la un joc de barbut. Interlopul a fost executat de un rival pe o strada din Bucuresti.

Un barbat a fost ucis in Prahova, in timpul unui conflict referitor la o capita de fan

Un barbat in varsta de 47 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de doua persoane, intr-un conflict referitor la o capita de fan. Presupusii agresori au fost retinuti si, duminica, au fost prezentati.

Graficul despre care autoritatile nu vorbesc! Ce se intampla, de fapt, cu rata fatalitatii COVID-19

Rata fatalitatii COVID-19, adica rata deceselor raportat la numarul de cazuri, este in scadere in Romania. Exact in perioada in care numarul de cazuri descoperite creste, rata fatalitatii e in scadere! .

Dialog halucinant in tren. Controlor de bilete, surprins cand le spune calatorilor ca nu exista pandemie si ca poarta masca de prosti. Care a fost reactia CFR

Imagini revoltatoare au fost surprinse in aceasta dimineata intr-un tren, pe ruta Bucuresti-Constanta. Un controlor a fost surprins fara masca, spunandu-le calatorilor ca nu este pandemie si nu trebuie sa poarte nicio masca. Imaginile au ajuns pe mana conducerii CFR, iar acestia au adus lamuriri cu privire la comportamentul neadecvat al angajatului. Doar nu purtam .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )