Libnet.ro
UNICEF

01:05

4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

Hotnews Hotnews,
 4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

VIDEOINTERVIU in cei 4 ani care au trecut de la incendiul din clubul Colectiv ar fi trebuit sa avem mult mai mult, admite, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea spune ca, totusi, in acesti 4 ani s-au facut pasi importanti, dar nu suficienti. Sorina Pintea recunoaste ca in continuare, daca, Doamne fereste, am avea un nou episod Colectiv, nu am putea trata toti pacientii in Romania, asta este clar, dar nicio tara din lume nu ar putea. Am evoluat, am recunoaste ca nu putem. continuă pe Hotnews

Noi inregistrari in cazul Colectiv. Ministrul Sorina Pintea: Mi-au reprosat si Banicioiu, si Arafat ca am dat documente la instanta fara sa-i anunt! Arafat neaga

Libertatea publica azi o discutie pe care reprezentantii victimelor de la Colectiv au avut-o cu ministrul Sanatatii, in care acesta se plange in fata lor ca a fost mustrata de fostul ministru Nicolae Banicioiu si de secretarul de stat Raed Arafat ca a furnizat magistratilor documente despre transportul in strainatate al ranitilor de la Colectiv fara sa-i anunte. intrebata de Libertatea, ministrul Sorina Pintea a negat ca a spus asa ceva, fara sa stie ca discutia a fost inregistrata. Si Raed Arafat a negat ca i-ar fi reprosat asa ceva.

Noi inregistrari despre Colectiv: Sorina Pintea spune ca Nicoale Banicioiu si Raed Arafat i-au reprosat ca a trimis documente la Parchet fara acordul lor (VIDEO)

O noua inregistrare care are legatura cu cazul Colectiv a iesit la iveala. Sorina Pintea le-a spus rudelor victimelor ca Raed Arafat si Nicolae Banicioiu i-ar fi reprosat ca a trimis documente la Parchet fara.

Monica Althamer, participanta la discutia cu Sorina Pintea: Auzeam de o imixtiune grava in justitie, dar suna ca si cand ar fi fost ceva normal

Monica Althamer, fost secretar de stat si participanta la discutia in care ministrul demis al Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca Raed Arafat i-ar fi reprosat ca a transmis magistratilor documente despre transportul victimelor Colectiv, a spus ca a fost un moment de soc, deoarece era vorba de imixtiune in actul de justitie si suna ca si cum ar fi fost ceva normal care tine de discutii intre colegi, a spus Althamer pentru Digi24.

Sorina Pintea, reactie la declaratia socanta a ministrului propus la Sanatate: in Romania nu se arunca niciun organ, nimic!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a avut o reactie dupa afirmatia facuta de catre chirurgul Victor Costache, ministrul propus la Sanatate. Victor Costache a facut ieri o declaratie socanta in timpul.

Sorina Pintea, cel mai josnic gest, pe final de mandat. Vrea sa ia banii din campania Noi Facem un Spital

Sorina Pintea vrea sa faca un gest deloc laudabil, fiind pe final de mandat. Ministrul Sanatatii vrea sa ia bani din campania Noi Facem un Spital, fiind vorba de o suma uriasa, de cateva milioane de euro, iar astfel a starnit indignarea romanilor. Totodata, fondatoarele spitalului oncologic pentru copii sustin ca la adresa lor s-au .

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Noi inregistrari in cazul Colectiv. Ministrul Sorina Pintea, victimelor tragediei: Mi-au reprosat si Banicioiu, si Arafat ca am dat documente la instanta!

Libertatea publica azi o discutie pe care reprezentantii victimelor de la Colectiv au avut-o cu ministrul Sanatatii, in care acesta se plange in fata lor ca a fost mustrata de fostul ministru Nicolae.

Sorina Pintea, inregistrata spunand ca Banicioiu si Arafat i-au reprosat ca a dat procurorilor documente privind ranitii din Colectiv. Reactia ministrului si a sefului DSU

Libertatea a publicat, duminica, o discutie pe care reprezentantii victimelor de la Colectiv au avut-o cu ministrul Sanatatii, in care acesta se plange in fata lor ca a fost mustrata de fostul ministrul Nicolae Banicioiu si de secretarul de stat Raed Arafat ca a furnizat magistratilor documente despre transportul in strainatate al ranitilor de la Colectiv, fara sa-i anunte.

4 ani de la Colectiv Daca tragedia s-ar repeta, nu am putea trata toti pacientii in Romania, dar macar nu mai exista minciuna ingrozitoare ca ii rezolvam

Daca am avea un nou episod Colectiv, in continuare nu am putea trata toti pacientii in Romania, dar am evoluat, am recunoaste ca nu putem. O spune, pentru HotNews. ro, chiar omul care a condus, in ultimul un an si 9 luni, domeniul sanatatii din Romania, Sorina Pintea. Macar nu mai exista minciuna ca putem sa ii rezolvam. Nu va mai fi minciuna atat de ingrozitoare ca atunci, o completeaza Mihai Grecea, supravietuitor al incendiului. Romania are, anual, cei mai numerosi mari arsi din Europa - intre 600 si 800 de cazuri. in cei 4 ani care au trecut, s-au facut doar cativa pasi inainte. Mult mai mici si mai lenti decat ne-am fi dorit. Colectiv - 64 de morti, niciun vinovat. Cronologia unei tragedii.

Bilant. 4 ani de la Colectiv: problemele marilor arsi n-au fost rezolvate, iar Parchetul continua investigatiile

La patru ani de la tragedia din clubul Colectiv, bilantul Romaniei arata ingrijorator: doar o sectie de mari arsi pusa pe picioare, una inchisa la o saptamana dupa inaugurare, conditii deficitare in centrele de arsi din cadrul altor spitale, dar si un dosar deschis astazi pentru profanare de cadavre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )