Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ani grei de inchisoare pentru un german care a angajat ilegal aproape 1.000 de romani

B1 B1,
Ani grei de inchisoare pentru un german care a angajat ilegal aproape 1.000 de romani

Tribunalul Regional din Duisburg l-a condamnat la 7 ani de inchisoare pe un barbat care a angajat ilegal in abatoare aproape 1. 000 de romani, informeaza nrz. de. Un complice a primit 5 ani de inchisoare, iar alti. continuă pe B1

Stirile ProTV: Pedeapsa primita de un german care a angajat ilegal n abatoare 1.000 de romni

Tribunalul Regional din Duisburg l-a condamnat la 7 ani de inchisoarepe un barbat de 55 de ani, din Rheurdt, care a angajat ilegal aproape 1. 000 de romani in abatoare. Ralf R. a fost acuzat ca a organizat in zona o mafie a carnii, provocand o evaziune fiscala de milioane de euro.

China: O scriitoare a primit 10 ani de nchisoare pentru ca a scris romane homoerotice

O scriitoare chineza a fost condamnata la 10 ani de inchisoare pentru ca a scris un roman care contine scene de sex intre homosexuali si pentru ca a difuzat mii de lucrari homoerotice, o decizie considerata severa chiar si pentru China, a raportat Global Times, scrie AFP.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de.

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de 89 de.

Ion Tiriac: Prima regula pentru tinerii care vor sa devina patroni

Ion Tiriac a vorbit la un post de televiziunedespre prima regula pentru cei care vor sa devina patroni. inainte sa iti faci singur o afacere trebuie sa probezi ca stii sa faci ceva sau vrei sa.

Un selfie l-a salvat: de ce risca un tanar 99 de ani de inchisoare

Un tanar in varsta de doar 22 de ani din Texas era sa fie condamnat la 99 de ani de inchisoare, din cauza fost prietene care i-a inscenat un scenariu macabru. Gelozia poate provoca niste reactii foarte ciudate in cazul unor oameni mai multe sau mai putin instabili psihic. Aceasta este concluzia la care a [] .

A scapat de zeci de ani de inchisoare multumita unui seflie. Tanarul a reusit sa-si dovedeasca nevinovatia

Un tanar de 22 de ani a fost acuzat de fosta lui iubita ca i-ar fi crestat un X pe piept. Acesta fusese condamnat la 99 de ani de inchisoare, dar dovada pe care a adus-o ulterior l-a.

Reduceri de 10% sau 5% pentru cei care si achita mai devreme obligatiile fiscale

Persoanele fizice care au depus Declaratia Unica pana la 31 iulie 2018 si isi achita integral obligatiile fiscale estimate pentru anul 2018, pana la 15 decembrie, inclusiv, vor primi o bonificatie de 5% din totalul sumei datorate, transmite Ministerul Finantelor.

Vesti bune pentru familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5

Familiile care si-au pierdut locuintele in incendiul din sectorul 5 in urma caruia un bloc intreg s-a facut scrum au primit apartamente din partea Primariei Capitalei. Cheile apartamentelor au fost inmanate.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )