Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

B1 B1,
Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de ani inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de. continuă pe B1

Fosta prima doamna din Filipine, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, eliberata pe cautiune (FOTO)

Fosta prima doamna din Filipine, Imelda Marcos, condamnata la 42 de inchisoare pentru coruptie, a iesit din inchisoare, dupa ce a platit o cautiune de 3. 000 de dolari. Membra congresului in varsta de 89 de.

Iohannis sfideaza justitia. O salveaza pe prima doamna de confruntarea cu procurorii

Klaus Iohannis sfideaza justitia si o salveaza pe prima doamna de confruntarea cu procurorii. Desi azi ar fi trebuit sa se prezinte la audieri, in dosarul care vizeaza dobandirea caselor din Sibiu, Carmen Io.

O femeie din Indonezia, condamnata la nchisoare pentru ca a nregistrat o conversatie cu seful sau pe care l acuza de hartuire sexuala

O femeie din Indonezia a fost condamnata la sase luni de inchisoare dupa ce a inregistrat o conversatie cu angajatorul sau, pe care il acuza de hartuire sexuala, relateaza Reuters.

Prima faza din Luxuria Domenii Residence, precontractata in proportie de 47%

O proportie de 47% din prima faza a proiectului rezidential Luxuria Domenii Residence, dezvoltat de Impact Developer and Cotractor SA prin compania Bergamot Developments SRL, pe care o detine, va fi precontractata pana la jumatatea lunii noiembrie 2018, adica la mai putin de sapte luni de la demararea lucrarilor, potrivit unui anunt facut ieri de companie.

Prima reactie din PSD dupa demisiile din Parlament: Sa nu ne grabim. Se incearca tot felul de lucruri

Majoritatea parlamentara ramane PSD - ALDE, a afirmat miercuri liderul deputatilor social-democrati, Daniel Suciu, in contextul plecarii din partid a trei parlamentari. Au plecat din grupul parlamentar. Eu.

Un nou GREU al POLITICII iese din inchisoare mai devreme de termen: Cat a executat Pinalti din pedeapsa de trei ani si noua luni

Gheorghe Stefan, fostul primar din Piata Neamt, a fost eliberat din inchisoare, joi, dupa ce a executat 140 de zile din perdeapsa de 3 ani si 9 luni. Cererea sa a fost admisa de judecatorii de la Tribunalul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )