Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANI verifica averea Rovanei Plumb

România Liberă România Liberă,
ANI verifica averea Rovanei Plumb

Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb, care a fost respinsa pentru postul d. continuă pe România Liberă

Surse: ANI verifica averea Rovanei Plumb

Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb, care a fost respinsa pentru postul de comisar european din partea Romaniei, au declarat, luni, surse din ANI. Conform surselor citate, Agentia.

Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb - surse

Agentia Nationala de Integritate ANI) verifica averea Rovanei Plumb, verificarile fiind declansate anterior scandalului din Parlamentul European privind functia de comisar european, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

SURSE: Agentia Nationala de Integritate verifica averea Rovanei Plumb

Averea Rovanei Plumb este verificata de Agentia Nationala de Integritate, potrivit unor surse citate de G4Media. ro. De asemenea, inspectorii de integritate verifica si suspiciunile legate de un potential conflict.

DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european

Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European considera ca in aceasta etapa si pana la rezolvarea conflictului de interese exista indoieli serioase ca Rovana Plumb si-ar putea exercita functia de comisar european pentru transporturi. Este argumentul cu care JURI isi motiveaza decizia de respingere a candidaturii Rovanei Plumb, intr-o scrisoare transmisa presedintelui Parlamentului European, David Maria Sassoli.

DANCILA, DESPRE SITUATIA ROVANEI PLUMB: Comisia JURI se afla la originea unui conflict intre legislatia nationala si cea europeana

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, dupa ce Comisia Juridica din PE a respins nominalizarea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european, ca este vorba despre un conflict intre legislatia nationala si cea europeana, iar atitudinea comisiei a fost profund incurajata de opozitia din Romania in frunte cu presedintele Iohannis.

Mihai Fifor: Nu am niciun motiv sa nu cred in succesul Rovanei Plumb Nimeni nu a reusit sa formuleze ceva concret impotriva ei

Secretarul general al PSD Mihai Fifor sustine ca nu se poate vorbi despre un esec in cazul respingerii Rovanei Plumb pentru functia de comisar european si ca nu are niciun motiv sa nu creada in succesul Rovanei Plumb. El mai spune ca nimeni nu a reusit sa formuleze ceva concret impotriva acesteia si ca este mai mult o chestiune de neconcordanta intre legislatia tarii si ce se intampla la PE.

Dancila nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european

Premierul Viorica Dancila a anuntat sambata ca nu renunta la propunerea Rovanei Plumb pentru postul de comisar european si a precizat ca aceasta beneficiaza de tot sprijinul ei, desi comisia juridica a Parlamentului European a stabilit ca Plumb se afla in conflict de interese.

Presedintele PE: Procedura de numire a Rovanei Plumb este suspendata El cere Comisiei Juridice sa faca o recomandare clara, pana luni

Procedura de numire a comisarului propus Rovana Plumb este suspendata, afirma presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, intr-un raspuns catre Comisia pentru Afaceri Juridice JURI). Sassoli cere JURI ca pana luni sa ii transmita o recomandare privind pasii de urmat. DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european.

VIDEO Iohannis, dupa decizia din PE de respingere a Rovanei Plumb: Rusine, PSD! Aici suntem

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie la decizia Comisiei juridice a Parlamentului European, care i-a respins definitiv candidatura Rovanei Plumb pentru postul de comisar european pentru transporturi. Rusine, PSD! Aici suntem!, a spus Iohannis, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Nord-Vest.

Presedintele desemnat al Comisiei Europene ii cere Vioricai Dancila iNLOCUIREA RAPIDA a Rovanei Plumb

Ursula von der Leyen, presedinta aleasa a Comisiei Europene, a purat deja discutii preliminare cu Bucurestiul si cu Budapesta in vederea inlocuirii Rovanei Plumb si a lui Laszlo Trocsanyi, respinsi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )