Libnet.ro
UNICEF

13:45

DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european

Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European considera ca in aceasta etapa si pana la rezolvarea conflictului de interese exista indoieli serioase ca Rovana Plumb si-ar putea exercita functia de comisar european pentru transporturi. Este argumentul cu care JURI isi motiveaza decizia de respingere a candidaturii Rovanei Plumb, intr-o scrisoare transmisa presedintelui Parlamentului European, David Maria Sassoli. continuă pe Hotnews

Presedintele PE: Procedura de numire a Rovanei Plumb este suspendata El cere Comisiei Juridice sa faca o recomandare clara, pana luni

Procedura de numire a comisarului propus Rovana Plumb este suspendata, afirma presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, intr-un raspuns catre Comisia pentru Afaceri Juridice JURI). Sassoli cere JURI ca pana luni sa ii transmita o recomandare privind pasii de urmat. DOCUMENT Cum argumenteaza Comisia pentru Afaceri Juridice din Parlamentul European respingerea Rovanei Plumb: Exista indoieli serioase ca si-ar putea exercita functia de comisar european.

Rares Bogdan: Luni dimineata, Comisia de Afaceri Juridice a Parlamentului European se va intruni pentru a da inca o pozitie oficiala in cazul Rovanei Plumb (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a anuntat, vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca luni dimineata Comisia de Afaceri Juridice a Parlamentului European se va intruni pentru a.

Ce proceduri mai poate urma Comisia Europeana dupa respingerea Rovanei Plumb de catre Comisia pentru Afaceri Judiciare

Comisia Europeana asteapta din partea Parlamentului European deciziile in privinta Rovanei Plumb si a lui Laszlo Trocsanyi, cei doi comisari desemnati de Romania si Ungaria si care au primit joi un vot de.

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, discutii cu Ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble: Drepturile cetatenilor romani in contextul Brexit-ului, printre subiectele abordate

Ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, a avut, miercuri, o intrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord in Romania, Andrew Noble. Discutiile dintre cei doi.

Federatia Patronala de Petrol si Gaze considera ca proiectul de modificare a Legii Offshore ofera o sansa pentru dezvoltarea proiectelor din Marea Neagra

Modificarile propuse de Ministerul Energiei prin proiectul de modificare a legii offshore ofera o sansa pentru dezvoltarea proiectelor din Marea Neagra, considera Federatia Patronala de Petrol si Gaze FPPG), potrivit Agerpres. Reamintim ca saptamana trecuta Ministerul Energiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege care modifica Legea Offshore, o lege controversata aprobata anul trecut, cu prevederi impuse de Liviu Dragnea si Darius Valcov.

Viorica Dancila, nicio vorba despre situatia Rovanei Plumb, respinsa pentru functia de comisar european: Premierul se lauda pe Facebook cu intalnirile sale din SUA (FOTO)

Premierul Viorica Dancila nu comenteaza situatia Rovanei Plumb, respinsa de Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) din cauza problemelor din declaratia de avere. La mai bine de 24 de ore de cand oficialii.

4 antreprenori romani din UK inainte de Brexit: Ce fac si ce asteptari au pentru afaceri si pentru familiile lor. Ca imigranti, avem mai multe optiuni si beneficii

Se apropie data de 31 octombrie 2019, cand urmeaza ca Marea Britanie, unde traiesc 500. 000 de romani, sa iasa din Uniunea Europeana. Cei mai multi lucreaza acolo pentru un salariu decent, iar unii au propriile afaceri in UK. StartupCafe. ro a vorbit cu 4 dintre antreprenorii romani care au firme in Regatul Unit, pentru a intelege feeling-ul lor si starea de spririt din business-ul romanesc in UK.

Borse Stuttgart Digital Exchange, prima platforma pentru active digitale din Germania

Borse Stuttgart, a noua mare piata de actiuni din Europa, a lansat recent prima platforma reglementata din Germania pentru tranzactiile cu active digitale, anunta tokenpost. com.

Romania invinge Ucraina in debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020

Nationala feminina de handbal a Romaniei a castigat, miercuri seara, confruntarea cu Ucraina programata la Brasov in prima etapa din preliminariiile Campionatului European programat anul viitor.

LACRIMI pentru OANA RADU! Din nefericire, la 3 saptamani de cand iubitul INCENDIAT A MURIT, artista a facut ULTIMUL GEST... (VIDEO)

Oana Radu trece prin clipe groaznice, dupa ce iubitul ei, Alin, s-a stins din viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )