Libnet.ro
UNICEF

15:45

ANI va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea. Va fi sesizat ANAF

Antena3 Antena3,
ANI va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea. Va fi sesizat ANAF

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost reclamat la Agentia Nationala de Integritate ANI) de o avocata care, in numele unui client, cere verificarea averii demnitarului din ultimii 10 ani, potrivit. continuă pe Antena3

UPDATE. Averea vicepremierului Gabriel Oprea, verificata de ANI. Reactia ministrului de Interne

Agentia Nationala de Integritate va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator si presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei ca urmare a sesizarii depuse de un avocat, care a decis sa sesizeze si ANAF.

Averea vicepremierului Gabriel Oprea, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator si presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei ca urmare a sesizarii depuse de un avocat, care a decis sa sesizeze si ANAF.

Dan Suciu, despre faptul ca ANI verifica averea guvernatorului BNR: Isarescu a incurcat o banca cu alta intr-o declaratie verbala. De aici s-a creat intreaga confuzie (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale al Romaniei, Dan Suciu, a dat vineri mai multe explicatii, pentru Stirile B1 TV, cu privire la faptul ca Agentia Nationala de Integritate ANI) verifica averea lui.

Averea lui Gabriel Oprea, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate a demarat verificarea averii declarate de vicepremierul Gabriel Oprea in perioada 2004-2014, transmit surse din presa.

ANI verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, in urma unei sesizari

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat vineri, pentru Mediafax, surse din cadrul ANI. Sursele citate au precizat ca Agentia Nationala de Integritate a inregistrat in urma cu aproximativ doua saptamani sesizarea in care se solicita verificarea averii guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR). Sesizarea ar fi fost trimisa de Asociatia Parakletos, care arata ca Mugur Isarescu ar avea un credit la Volksbank, pe care l-ar fi trecut in declaratia de avere din 2007, insa in declaratiile ulterioare ar fi notat doar creditul de aproape 700. 000 de lei, fara a mai mentiona numele bancii, potrivit relatarilor din presa.

ANI verifica averea lui Mugur Isarescu, in urma unei sesizari privind un posibil conflict de interese

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a intrat in vizorul ANI pentru verificarea unor posibile conflicte de interese, in urma unei sesizari a unei asociatii de consumatori, potrivit economica. net.

ANI intra in Guvern. Averea lui Gabriel Oprea, verificata in urma unei sesizari. Pe numele vicepremierului va fi depusa si o sesizare la ANAF

Agentia Nationala de Integritate a inceput procedura de verificare a averii lui Gabriel Oprea, pentru perioada 2004-2014.

Business Report: Lovitura fatala pentru Astra Asigurari. Statul cauta sa ia 20 de milioane de euro din conturile firmei insolvente; ANI verifica averea lui Isarescu; Statul e dator angajatorilor cu 130 de milioane de euro pentru plata concediilor medical

Investitorii in energie regenerabila nu si-au spus ultimul cuvant, se pregateste o noua schema de sprijin? Loviti sistematic de un un incoace de schimbarile legislative. Economia Statelor Unite a intrat in zona crepusculara Astazi vor fi publicate datele oficiale cu privire la rata somajului.

Ministrul Gabriel Oprea - suspect de abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Senatorul Valer Marian a transmis o noua declaratie politica prin care solicita punerea sub urmarire penala a vicepremierului si ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, sub aspectul savarsirii, in concurs, a infractiunilor de abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

Ministrul Gabriel Oprea: in ultimii ani, Jandarmeria Romana s-a dovedit a fi o structura moderna

Gabriel Oprea, viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne a afirmat joi la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, cu ocazia sarbatoririi a 165 de ani de la infiintarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )