Libnet.ro
UNICEF

15:30

UPDATE. Averea vicepremierului Gabriel Oprea, verificata de ANI. Reactia ministrului de Interne

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Averea vicepremierului Gabriel Oprea, verificata de ANI. Reactia ministrului de Interne

Agentia Nationala de Integritate va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator si presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei ca urmare a sesizarii depuse de un avocat, care a decis sa sesizeze si ANAF. continuă pe România Liberă

Averea vicepremierului Gabriel Oprea, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea, ministru de Interne, senator si presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei ca urmare a sesizarii depuse de un avocat, care a decis sa sesizeze si ANAF.

Averea lui Gabriel Oprea, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate a demarat verificarea averii declarate de vicepremierul Gabriel Oprea in perioada 2004-2014, transmit surse din presa.

ANI intra in Guvern. Averea lui Gabriel Oprea, verificata in urma unei sesizari. Pe numele vicepremierului va fi depusa si o sesizare la ANAF

Agentia Nationala de Integritate a inceput procedura de verificare a averii lui Gabriel Oprea, pentru perioada 2004-2014.

ANI va verifica averea vicepremierului Gabriel Oprea. Va fi sesizat ANAF

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a fost reclamat la Agentia Nationala de Integritate ANI) de o avocata care, in numele unui client, cere verificarea averii demnitarului din ultimii 10 ani, potrivit.

Ministrul Gabriel Oprea: in ultimii ani, Jandarmeria Romana s-a dovedit a fi o structura moderna

Gabriel Oprea, viceprim-ministrul pentru securitate nationala, ministrul Afacerilor Interne a afirmat joi la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei, cu ocazia sarbatoririi a 165 de ani de la infiintarea.

Ministrul Gabriel Oprea - suspect de abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Senatorul Valer Marian a transmis o noua declaratie politica prin care solicita punerea sub urmarire penala a vicepremierului si ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, sub aspectul savarsirii, in concurs, a infractiunilor de abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului.

Averea lui Mugur Isarescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu. Potrivit unor surse ale Mediafax, verificarea are loc dupa ce ANI a primit recent o sesizare in acest sens in urma cu doua.

Averea lui Mugur Isarescu, verificata de ANI

Agentia Nationala de Integritate verifica averea guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, dupa ce a primit recent o sesizare in acest sens, au declarat surse din cadrul ANI, citate de Mediafax.

Gabriel Oprea a inaugurat cel mai mare sediu din tara al UNPR, la Targoviste (VIDEO)

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat la Targoviste cel mai mare sediu al partidului din tara, informeaza B1 TV. Acolo a avut loc reuniunea zonala a partidului, din regiunea III Sud Muntenia. La reuniune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4532 seconds )