Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ceata si chiciura in 21 de judete

Antena3 Antena3,
ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ceata si chiciura in 21 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si chiciura, valabile in 21 de judete, in orele urmatoare. continuă pe Antena3

Atentie, soferi! Cod galben de ceata si polei pe soselele din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, noi avertizari nowcasting Cod galben de ceata si chiciura, valabile in 23 de judete din Transilvania, Crisana, Muntenia si Moldova.

Cod galben de ceata densa in opt judete din Transilvania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in opt judete din zona Transilvaniei, dar si o avertizare de vant puternic pentru mai multe localitati din judetul Mehedinti.

Sapte judete din Transilvania, sub Cod galben de ceata densa

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in sapte judete din zona Transilvaniei.

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul .

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Anunt de ultima ora despre majorarea pensiilor. Ce plan are PNL, dupa avertizarile BNR

Vestea ca pensiile vor fi majorate de catre Guvernul PNL strarneste confuzie in randul romanilor care se apropie de aceasta etapa. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban a declarat ca actualul guvern va respectat decizia de majorare a pensiilor. Totul dupa ce joi ministrul de Finante anunta ca exista o categorie de persoane care ar .

VREMEA. Prognoza meteo 14 ianuarie. Anunt de ultima ora de la meteorologi

in zonele joase de relief din sudul si sud-estul tarii si local in cele din vest si centru va fi nebulozitate stratiforma si ceata care local - cu precadere in Lunca Dunarii si a Siretului, sudul Campiei Romane si in depresiuni- vor persista intreaga zi, astfel ca valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale ale datei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )