Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Playtech Playtech,
Cristina Topescu va fi incinerata miercuri. Cine a luat decizia de ultima ora

Cristina Topescu va fi incinerata, miercuri, 15 ianuarie, in cadrul unei slujbe care urmeaza sa fie oficializata la Crematoriul Uman. Fosta vedeta TV a murit, in urma cu doua saptamani si a fost gasita de politisti, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Cristina Topescu va fi incinerata in cursul acestei seri, in jurul . continuă pe Playtech

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Decizie de ultima ora: Cristina Topescu va fi incinerata miercuri

Cristina Topescu ar urma sa fie incinerata miercuri, 15 ianuarie, potrivit surselor Antena 3. De asemenea, va fi oficializata si o slujba la Crematoriul Uman.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

Ultima imagine cu Cristina Topescu in viata. Ce au observat prietenii de pe retelele de socializare

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare pe data de 12 ianuarie 2020. Prezentatoarea nu mai fusese vazuta de trei saptamani, iar o vecina a fost cea care a intervenit si a alertat autoritatile. Ultima imagine postata de aceasta pe retelele sociale coincide cu data semnalata si politistilor. Jurnalista a decedat la varsta de 59 .

Cristina Topescu a murit. Ultima postare pusa de fosta prezentatoare de televiziune

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Fosta prezentatoare de televiziune din Romania era fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

Cristina Topescu a murit. Ultima fotografie cu jurnalista in viata: Cu doi oameni dragi mie

Cristina Topescu a murit la doar 59 de ani. Decesul cunoscutei prezentatoare survine la nici doi ani de zile, dupa ce marele comentator sportiv Cristian Topescu, tatal jurnalistei, s-a stins din viata.

ULTIMA ORA A murit jurnalista Cristina Topescu

Jurnalista Cristina Topescu a murit, ea fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni, au precizat pentru Mediafax surse din politie. Urmeaza sa fie efectuata o expertiza. Cristina Topescu avea 59 de ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )