Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
ANM, avertizare de ultima ora. Cod galben de ploi si polei in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, valabila in cinci judete, in urmatoarele trei ore. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata si polei in 7 judete

Sapte judete se afla joi dimineata sub cod galben de ceata si polei, potrivit unei atentionari de tip nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), potrivit Mediafax. Pana la ora 11. 00 se afla sub avetizare cod galben localitati din judetele Cluj, Covasna, Mures si Alba.

Avertizare meteo de ultima ora. Ce anunt a facut acum ANM despre fenomenele periculoase care vor afecta Romania

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea si fenomene periculoase, mai ales pentru soferii aflati in trafic. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au confirmat si ce zone din Romania vor fi afectate, in urmatoarele ore, in dupa-amiaza de joi. A fost anuntata vreme rea pentru multe regiuni de la noi, unde vor pica si .

Avertizare de la meteorologi! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dimineata atentionari Cod galben de ceata densa in localitati din judetele Salaj, Cluj, Brasov si Covasna, valabile in orele urmatoare.

Vremea. Cod galben de vreme severa

ANM a emis COD GALBEN de vreme severa, 8 ianuarie. Alerta meteo este valabila in mai multe judete din tara.

Prognoza meteo pentru luni, 6 ianuarie. Cod galben si fenomene extreme anuntate de meteorologi la inceput de saptamana

Meteorologii au anuntat ca in aceasta luni, pe 6 ianuarie, avertizarea generala de vreme severa se va mentine pentru intregul teritoriu al tarii. Urmeaza sa fie resimtit un val de frig si la debutul noii saptamani, cand crestinii sarbatoresc Boboteaza, dar si pe parcursul urmatoarelor zile. Totodata, specialistii de la ANM au emis prognoza pentru .

Cod galben de vant puternic in 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului, avertizarea intrand in vigoare luni, la ora 06. 00 si fiind valabila in 19 judete pana la ora 22.

Gheorghe Dinca, solicitare de ultima ora fata de procurori. Ar putea schimba total ancheta

Misterul in cazul Caracal se adanceste si mai mult, dupa ce Gheorghe Dinca le-a cerut procurorilor sa fie reaudiat, cu doar cateva zile inainte ca dosarul sa fie trimis in judecata. in cadrul audierilor care au avut loc pana in prezent, Dinca a recunoscut ca le-a ucis in mod intentionat pe Luiza Melencu si Alexandra .

LIVE VIDEO Slujba de Boboteaza la malul marii. Codul galben de vant a inchis porturile

Meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de vant, valabila in 6 ianuarie, intre orele 6. 00 si 22. in acest timp vor fi intensificari ale vantului, iar rafalele pot ajunge la 80 de kilometri pe ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )