Libnet.ro
UNICEF

22:45

ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Antena3 Antena3,
ANM: COD GALBEN de ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Prognoza METEO 25 august 2020

Potrivit meteorologilor, Romania se afla sub o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de luni, 24 august, ora 10. 00, pana marti, 25 august, ora 23. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi torentiale in 29 de judete

Un numar de 29 de judete de afla sub Cod galben de instabilitate atmosferica pe parcursul zilei de marti, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie.

Rares Bogdan continua ofensiva impotriva lui Orban:Cea mai mare boala a politicii romanesti ramane traseismul politic

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan s-a aratat in dezacord fata de traseismul politic si a laudat PNL Galati pentru ca nu a transferat niciun primar de la PSD. Traseismul politic este cea mai mare boala a politicii romanesti, a afirmat acesta.

Cod galben de ploi torentiale in 29 de judete

Vremea se mentine in continuare instabila in cea mai mare parte a tarii. 29 de judete din nordul, estul, centrul si sud-vestul tarii sunt vizate de o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica.

Oltul, sub avertizare Cod Portocaliu. Ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina in orele urmatoare

Meteorologii au emis avertizari pentru mai mult de jumatate de tara. Codul Galben intra in vigoare astazi, de la ora 10,00, in timp ce avertizarea Cod Portocaliu vizeaza jumatate de tara si intra in vigoare la ora 13,00.

Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania. Ce judete vor fi grav afectate

Meteorologii ANM au emis un cod portocaliu de ploi torentiale, care este valabil in cea mai mare parte a Moldovei si Transilvaniei, nordul Olteniei, Carpatii Meridionali si Orientali, de luni, ora 12:00 si pana la ora 23:00. Alerta meteo ANM. Vin ploi torentiale in Romania in intervalul mentionat, in cea mai mare parte a Moldovei .

Nu face asta cand vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala!

Cu totii stim ca odihna este extrem de importanta pentru sanatate. Motiv pentru care medicii recomanda aproximativ 7-8 ore de somn pe noapte. Ce nu stiu multe persoane insa este faptul ca o odihna necorespunzatoare afecteaza si silueta. Tocmai de aceea, nutritionistii spun ca, pentru a reusi sa scapati de kilogramele nedorite, trebuie sa aveti cel putin 7 ore de somn pe noapte.

Cod portocaliu de furtuni si grindina pentru aproape jumatate din tara, pana la ora 23.00

Meteorologii au emis luni doua avertizari, cod galben si cod portocaliu de vreme instabila. Cea mai mare parte a tarii va fi afectata de furtuni si grindina, incepand de la pranz.

33 de judete, sub avertizari de ploi torentiale si vijelii

Meteorologii au emis luni avertizari Cod portocaliu si Cod galben de ploi torentiale si vijelii, pentru 33 de judete.

ANM anunta ploi torentiale si vijelii in toate regiunile Romaniei, pana miercuri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o informare de instabilitate atmosferica temporar accentuata, care va fi valabila pana miercuri, ora 6. ANM anunta ploi torentiale si.

Alerta METEO. Vin ploi torentiale in Romania! Harta zonelor afectate

Meteorologii au emis un codportocaliude ploi torentiale, valabil pana marti seara, in Moldova, Transilvania, local in Oltenia si vestul Munteniei, precum si in zonele de munte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )