Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nu face asta cand vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala!

Antena3 Antena3,
Nu face asta cand vrei sa slabesti! Este cea mai mare greseala!

Cu totii stim ca odihna este extrem de importanta pentru sanatate. Motiv pentru care medicii recomanda aproximativ 7-8 ore de somn pe noapte. Ce nu stiu multe persoane insa este faptul ca o odihna necorespunzatoare afecteaza si silueta. Tocmai de aceea, nutritionistii spun ca, pentru a reusi sa scapati de kilogramele nedorite, trebuie sa aveti cel putin 7 ore de somn pe noapte. continuă pe Antena3

Aceasta broasca testoasa aurie este cea mai bizara specie pe care o vei vedea astazi

O broasca testoasa cu carapacea de un auriu uimitor a fost descoperita in Nepal. Este venerata ca fiind intruparea mitologica a zeitatii hinduse Vishnu. Creatura isi obtine coloratia.

eMAG face asta pentru toti romanii: asa reduceri mai vezi doar cand greseste preturile

EMAG promite reduceri exceptionale in aceasta perioada. Scopul e precis: incepe scoala si magazinul pune la bataie o multime de oferte. Am selectat cateva dintre cele pe care le are.

Cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu se afla in top 5

Cea mai otraitoare substanta cunoscuta de om este toxina botulinica. Aceasta este de milioane de ori mai puternica decat cianura, considerata de catre oameni una dintre cele mai periculoase otravuri. Care este cea mai otravitoare substanta din lume. Cianura si arsenicul nu sunt in top 5 Cea mai otravitoare substanta de pe pamant este toxina .

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Alerta de la meteorologi. Cea mai grava seceta din ultimii ani! Situatia nu este buna nicaieri in tara

Seceta atinge proportii dramatice in Dobrogea. Este cea mai grava situatie din ultimii 50 de ani, arata datele facute publice chiar astazi de meteorologi. De la inceputul acestei luni a plouat aici de 32 de ori mai putin decat in mod normal.

Sfaturi dragoste 2020. Ce sa NU faci cand vrei sa te desparti de persoana iubita

Dupa o perioada in care ai investit timp, sentimente si ai impartasit momente frumoase cu partenerul, este firesc ca despartirea sa doara. Creeierul se adapteaza foarte usor la legaturile pe care le creezi cu ceilalti, iar, daca vine momentul renuntarii la relatie, desi esti afectat, trebuie sa faci lucrurile corect. Sfaturi: ce sa nu faci .

Cea mai buna masca pentru caderea parului. Masca de par cu bere si banane

Bananele proaspete sunt bogate in nutritie si au un gust si un miros minunat. Dar stiai ca bananele ii pot oferi parului tau un impuls in textura, grosime si stralucire? Cea mai buna masca pentru caderea parului Bananele contin silice, un element mineral care va ajuta corpul sa sintetizeze colagenul si va poate face parul .

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Raed Arafat: Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, declara ca Romania este departe de a avea cea mai mare mortalitate din Europa cum s-a afirmat in unele medii recent.

FOTO Cea mai sexy jurnalista si controversele pe care le starneste in randul colegelor de breasla

A implinit recent 29 de ani, iar de ceva timp si-a castigat statutul de cea mai sexy jurnalista. Diletta Leotta este un nume cunoscut in Italia, dar nu numai. incanta prin frumusetea sa, dar nu a scapat nici de criticile colegelor de breasla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )