Libnet.ro
UNICEF

19:00

ANM: Cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, de astazi de la ora 15.00

Adevărul Adevărul,
ANM: Cod galben de ploi torentiale si vijelii in 25 de judete, de astazi de la ora 15.00

Meteorologii au transmis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 de judete va fi cod galben, urmand a se inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 40 de litri pe metru patrat. continuă pe Adevărul

Alerta de vreme rea: Ploi torentiale, vijelii si grindina in toate regiunile

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina.

ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Daca pleci in minivacanta de Paste si 1 Mai, ar trebui sa stii ca vremea va fi capricioasa. Va fi soare in multe zone, dar vor aparea si ploile, unele chiar torentiale. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 [] .

ALERTA METEO: Cod galben de ploi si vijelii sambata, in aproape toata tara

Sambata Pastelui se anunta a ploioasa si cu vijelii in cea mai mare parte a tarii. Meteorologii au emis o informare de inrautatire a vremii la nivelul intregii tari si cod galben de furtuna pentru Transilvania, Oltenia si zone adiacente.

Atentie! Cod galben de averse si descarcari electrice, in cinci judete! Ce spun specialistii ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, avertizari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabile in localitati din judetele Bacau, Neamt, Brasov, Suceava si Vr.

Cod galben de furtuni si ploi abundente in jumatate din tara / Vremea va fi instabila, sambata si duminica, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ jumatate din tara de sambata, ora 15. 00, pana duminica, ora 04.

Alerta meteo. Vremea se schimba radical in noaptea de inviere. Meteorologii anunta vijelii si grindina

VREMEA Sambata, va intra in vigoare un cod galben de ploi valabil pentru 25 de judete, inclusiv in Capitala. VREMEA incepand cu ora 12:00 va intra in vigoare si un cod galben de inundatii.

VREMEA. Cod galben de furtuni in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o alerta de Cod Galben valabila pentru intervalul 27 aprilie, ora 15 28 aprilie, ora 04. in acest timp se vor semnala fenomene de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa.

Avertizarea hidrologilor! Cod galben de inundatii pe mai multe rauri. Zonele vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri o atentionare Cod galben de inundatii pentru rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Salaj, Bihor, Hunedoara, Arad, Ha.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )