Libnet.ro
UNICEF

08:45

ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil pana luni

B1 B1,
ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil pana luni

ANM a emis un nou cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii, valabil in nord-estul, nordul, centrul si nord-vestul tarii, precum si la munte,pana luni. Asadar, in intervalul orar cuprins intre 28. continuă pe B1

Cod portocaliu de ploi torentiale in sapte judete si Cod galben de instabilitate in 15 judete, vineri, pana la ora 21:00

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, valabila in zone din sapte judete, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). De asemenea, un cod galben de instabilitate.

METEO Cod portocaliu de ploi si vijelii pana joi-seara

Ploile torentiale, vijeliile si descarcarile electrice vor fi prezente pana joi-seara. la munte, in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramures si in sudul Moldovei.

Prognoza meteo, azi, 25 iunie 2020. Cod portocaliu si galben de vreme instabila

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de catre ANM, miercuri, pentru zonele de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si.

Cod rosu de inundatii pe raul Prut, valabil pana duminica. Ce sectoare sunt vizate de avertizarea hidrologilor

Hidrologii au emis o avertizare Cod rosu de inundatii pentru raul Prut, pentru sectorul din aval de Oroftiana - amonte de Stanca Costesti, aceasta fiind valabila pana duminica la pranz. Alte avertizari, Cod portocaliu si Cod galben, sunt in vigoare pana luni noaptea, pe rauri din bazinele hidrografice Timis, Jiu, Prut.

Alerta meteo de cod portocaliu. Ploile nu se opresc, sunt asteptate si vijelii

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi torentiale, cu cantitati insemnate de apa, vijelii, descarcari electrice si grindina, valabil pana joi seara, la munte si local in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramures si in sudul Moldovei. Totodata, in restul tarii, cu exceptia a cinci judete este cod galben de instabilitate atmosferica pana in cursul noptii.

ANM a emis o alerta meteo de vreme severa imediata. Cod portocaliu in zonele deja distruse de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu valabila vineri, de la ora 10. 30 pana la ora 21.

Coduri galben si portocaliu de ploi si vijelii, pana vineri seara, in jumatatea de vest a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica si ploi, valabile in mai multe judete din jumatatea de vest a tarii pana vineri seara, la ora 21.

Romania, sub ploi. Avertizarea METEO cod portocaliu a fost prelungita pentru 34 de judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit din nou codul portocaliu de vreme rea. Acesta este valabil pana la ora 23. Avertizarea vizeaza Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramures dar si sudul Moldovei.

ANM: COD GALBEN de vijelie in judetul Cluj

Meteorologiiauemis o avertizare cod galben de averse,pentru judetul Cluj, valabila sambata, intre orele 13:00-16:00. Ptrivit specialistilor de la ANM, in zonade muntevor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )