Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cod portocaliu de ploi torentiale in sapte judete si Cod galben de instabilitate in 15 judete, vineri, pana la ora 21:00

B1 B1,
Cod portocaliu de ploi torentiale in sapte judete si Cod galben de instabilitate in 15 judete, vineri, pana la ora 21:00

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi insemnate cantitativ, valabila in zone din sapte judete, a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). De asemenea, un cod galben de instabilitate. continuă pe B1

METEO Cod portocaliu de ploi si vijelii pana joi-seara

Ploile torentiale, vijeliile si descarcarile electrice vor fi prezente pana joi-seara. la munte, in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramures si in sudul Moldovei.

ULTIMA ORA Focsaniul si alte cateva localitati din Vrancea, sub Cod Rosu de ploi torentiale, vijelii si grindina

Municipiul focsani s-a aflat si luni sub avertizare Cod riosu, iar zeci de strazi din oras au fost inundate dupa ce reteaua de scurgere a appei nu a mai facut fata.

Seria de coduri galbene si portocalii continua: Ploi torentiale si furtuni cel putin pana la noapte

Meteorologii au emis un nou cod portocaliu de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, avertizarea fiind valabila in cea mai mare parte a tarii pana la ora 02. 00 din aceasta noapte.

Alerta meteo de cod portocaliu. Ploile nu se opresc, sunt asteptate si vijelii

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi torentiale, cu cantitati insemnate de apa, vijelii, descarcari electrice si grindina, valabil pana joi seara, la munte si local in Muntenia, Dobrogea, Transilvania, Maramures si in sudul Moldovei. Totodata, in restul tarii, cu exceptia a cinci judete este cod galben de instabilitate atmosferica pana in cursul noptii.

Noi avertizari de ploi torentiale si vijelii emise de meteorologi pentru mare parte din tara

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de meteorologi pentru zona de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si Transilvania. De asemenea, mai multe judete sunt sub avertizare Cod galben.

Alerta meteo cod portocaliu de vreme rea a fost prelungita pana joi, 25 iunie

Meteorologii au emis o noua avertizare cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice, pentru zona de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si Transilvania. Alte cateva judete sunt sub avertizare cod galben.

Prognoza meteo, azi, 25 iunie 2020. Cod portocaliu si galben de vreme instabila

O noua avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si descarcari electrice a fost emisa de catre ANM, miercuri, pentru zonele de munte, Moldova, Dobrogea si local in Muntenia si.

ANM a emis o alerta meteo de vreme severa imediata. Cod portocaliu in zonele deja distruse de inundatii

Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu valabila vineri, de la ora 10. 30 pana la ora 21.

Alerta METEO: 31 de judete sub cod portocaliu de vreme rea!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de vreme rea, valabila pentru 31 de judete din Romania. Avertizarea este valabila de miercuri, ora 10. 00, pana joi, la ora 03.

Coduri galben si portocaliu de ploi si vijelii, pana vineri seara, in jumatatea de vest a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu si unul galben de instabilitate atmosferica si ploi, valabile in mai multe judete din jumatatea de vest a tarii pana vineri seara, la ora 21.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )