Libnet.ro
UNICEF

07:30

ANM a emis duminica cinci noi atentionari Cod Galben de ploi pentru Bucuresti si sud-estul tarii

Hotnews Hotnews,
 ANM a emis duminica cinci noi atentionari Cod Galben de ploi pentru Bucuresti si sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica cinci noi atentionari Cod Galben de ploi pentru Bucuresti si judete din sudul si sud-estul tarii. Potrivit ANM, pe parcursul zilei de duminica, aria ploilor se va extinde treptat in sudul si sud-estul tarii, vor fi mai ales averse, posibil insotite de scurte intensificari ale vantului si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp. continuă pe Hotnews

Cod galben de ploi si vant pentru judetele Ialomita, Constanta si Calarasi

ANM a emis duminica mai multe avertizari cod galben de vijelie pentru judetele Calarasi, Ialomita si Constanta. Potrivit meteorologilor, in judetul Calarasi si sudul judetului Ialomita se vor semnala.

Cod portocaliu de ploi torentiale in judetul Bacau. Cod galben in alte 5 judete

ANM a emis joi seara o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale pentru judetul Bacau, indeosebi partea centrala, inclusiv municipiul Bacau, valabila intre orele 22:10 23:10. Potrivit meteorologilor,.

Cod galben de vijelii pentru judetele Braila, Buzau, Iasi, Vrancea, Bacau si Prahova

ANM a emis joi seara mai multe avertizari cod galben de vijelii pentru judetele Braila, Buzau, Iasi, Vrancea, Bacau si Prahova. Potrivit meteorologilor, va ploua abundent pana la ora 19:40, in vestul.

Atentionare de vreme rea valabila pana duminica seara. Vor fi emise mai multe avertizari de cod galben

Meteorologii au emis, duminica, mai multe avertizari de cod galben de ploi. in aceasta dimineata a intrat in vigoare o avertizare de vreme rea, valabila pentru toata tara, care va expira tot astazi, la ora 23.

Cod galben de inundatii, valabil pana luni. Vezi aici zonele vizate

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Constanta si Tulcea, care va intra in vigoare duminica, la ora 12. 00 si va fi valabila pana luni, la ora 14. 00, conform.

Jumatatea de est a tarii se afla sub cod galben de ploi si inundatii

Meteorologii au emis cod galben de ploi, valabil pana la 15. 30, pentru mai multe judete din estul Romaniei, dupa ce miercuri a fost emisa o alta avertizare de vreme rea, valabila pana joi la 23. 00, care vizeaza jumatatea de est a tarii, precum si zonele de deal si de munte. in plus, hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din jumatatea de est a tarii.

Atentionare hidrologica de cod galben pe raurile din judetele Constanta si Tulcea

Administratia Nationala Apele Romane avertizeaza ca s-a emis o atentionare de cod galben pe raurile din Dobrogea, din judetele Constanta si Tulcea, incepand de maine, ora 12:00, potrivit unui comunicat de presa.

COD GALBEN de ploi. Afla care sunt judetele afectate!.

Capitala si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Braila, Vaslui, Iasi si Galati sunt sub avertizare cod galben de ploi, duminica, pana in jurul orei 17. 30, transmite Mediafax. Potrivit avertizarii nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie, Bucurestiul si judetul Ilfov vor fi sub avertizare cod galben de ploi pana la ora 17. Avertizarea cod galben de ploi a fost emisa si pentru vestul si nordul judetului Braila, inclusiv municipiul Braila, nordul si vestul .

Cod galben de ploi in Capitala si noua judete din sudul si estul tarii. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Capitala si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Braila, Vaslui, Iasi si Galati sunt sub avertizare cod galben de ploi, duminica, pana in jurul orei 17. 30, informeaza.

Cod galben de inundatii pe rauri din jumatatea de est a tarii, pana vineri seara

Mai multe rauri mici si afluenti din 14 judete, aflate preponderent in jumatatea de est a tarii, se afla sub atentionare de cod galben de inundatii pana vineri la ora 18. 00, informeaza Institutul National.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )