Libnet.ro
UNICEF

11:00

ANM: Ploi abundente, lapovita si ninsoare pana sambata. Care sunt zonele vizate de informarea meteo (VIDEO)

B1 B1,
ANM: Ploi abundente, lapovita si ninsoare pana sambata. Care sunt zonele vizate de informarea meteo (VIDEO)

Alerta de ploi abundente, lapovita si ninsoare pentru mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare, valabila de miercuri, 6 ianuarie, la ora 14:00, pana sambata, 9. continuă pe B1

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte.

Cod portocaliu de viscol in zona montana si ploi abundente si intensificari ale vantului in restul tarii: Cand expira avertizarile meteorologilor (VIDEO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de viscol puternic si ninsori abundente pentru zona montana din cinci judete. in paralel a fost emisa si o avertizare cod.

ANM: Ploi in toata tara, cod portocaliu de viscol in Carpatii Meridionali

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol si ninsori in Carpatii Meridionali si un cod galben de precipitatii pentru nordul Olteniei, nordul Munteniei si sudul Banatului, avertizand ca urmeaza ploi in toata tara.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )