Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Hotnews Hotnews,
 Ploi, lapovita si ninsoare pana sambata, in cea mai mare parte a tarii. Cod galben de viscol in 10 judete

Incepand de miercuri dupa-amiaza si pana sambata dimineata vor fi precipitatii, in special ploi, in cea mai mare parte a tarii, conform meteorologilor. De asemenea, zece judete sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anuntate ninsori abundente si viscol in zonele de munte. continuă pe Hotnews

ANM: Ploi abundente, lapovita si ninsoare pana sambata. Care sunt zonele vizate de informarea meteo (VIDEO)

Alerta de ploi abundente, lapovita si ninsoare pentru mai multe zone din tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare, valabila de miercuri, 6 ianuarie, la ora 14:00, pana sambata, 9.

Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Lista judetelor unde incidenta a scazut sub 1.5

Judetele Cluj, Ilfov, Timis, dar si municipiul Bucuresti au cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus, la 1. 000 de locuitori, potrivit datelor transmite marti de Grupul de Comunicare Strategica. in.

COVID-19. Ilfov, judetul cu cea mai mare rata de incidenta. Este urmat de Timis si municipiul Bucuresti

Doar trei judete au mai ramas cu o rata de incidenta a cazuri de COVID-19, mai mare de 3 la 1. 000 de locuitori. Este vorba despre municipiul Bucuresti, judetul Timis si judetul Ilfov, dupa cum a infromat.

EUROSTAT: Danemarca, Franta, Estonia si Romania, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE, in noiembrie

Preturile productiei au crescut cu 0,4% in zona euro si in Uniunea Europeana in noiembrie, comparativ cu luna precedenta. Danemarca, Franta, Estonia si Romania au raportat cel mai semnificativ avans in randul celor 27 de state membre UE, conform Eurostat.

Prognoza meteo, azi, 4 ianuarie 2021. Vreme inchisa in cea mai mare parte a teritoriului. Temeperaturile se mentin ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii anunta vreme inchisa in prima zi a saptamanii. Chiar daca cerul va fi innorat, maximele din termometre vor ramane in continuare ridicate, fiind mult mai mari fata de normalul perioadei de.

Cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt. Secretul, divulgat de Catalin Scarlatescu

Daca vrei sa afli cum se face cea mai buna cafea la ibric, de fapt, Catalin Scarlatescu iti spune tot ce trebuie sa stii. Celebrul jurat de la Chefi la cutite a divulgat secretul pe care il stie de la o turcoaica. Scarlatescu te invata sa faci cea mai buna cafea la ibric Desi pe .

Cea mai frumoasa femeie din lume are 19 ani. Chipul ei a fost ales dintre 100 de femei

Cum arata cea mai frumoasa femeie din lume? Aceasta este o tanara de doar 19 ani, iar trasaturile ei au fost alese de un public numeros. A primit locul 1 din 100 de femei. Care sunt standardele frumusetii anului 2021? Cea mai frumoasa femeie din lume Imaginea se pastreaza pe podium in vremurile noastre. Desi .

-34 de grade Celsius in Spania, cea mai scazuta temperatura de la inceputul masuratorilor meteorologice

Spania a inregistrat cea mai scazuta valoare terminca de la inceputul masuratorilor meteorologice, de minus 34 de grade Celsius, a anuntat Agentia de Stat pentru Meteorologie, citata de.

Cum faci cea mai buna tochitura cu resturile ramase de la Revelion. Alte doua retete geniale si usor de facut

Revelionul a venit cu o noua runda de rasfat culinar. Meniul bogat pregatit pentru noaptea dintre an a continut carnati, salata de bouef, sarmale, friptura si multe dulciuri. Dar ce facem cu ce a ramas? E sigur ca nicio gaspodina nu a gatit doar sase portii, una pentru fiecare invitat permis de sarbatori in casa.

Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine. Asa arata inainte de operatiile estetice

Ruby, fire excentrica cum o stie toata lumea, reuseste sa uimeasca cu fiecare aparitie, atat pe retelele de socializare, cat si offline. Chiar si asa, atuurile fizice nu au fost mostenite in totalitate. Ruby, in cea mai surprinzatoare imagine De altfel, Ruby a fost mereu extrem de deschisa cu privire la imbunatatirile pe care le-a .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )