Libnet.ro
UNICEF

20:00

ANM: Ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mai multe regiuni din tara

România Liberă România Liberă,
ANM: Ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mai multe regiuni din tara

O avertizare de ploi torentiale si vijelii va fi in vigoare, de vineri pana sambata, la ora 23. 00, in centrul, sudul, estul tarii si in zonele montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Avertizare meteo: Ploi torentiale si vijelii, pana sambata noapte, in mai multe regiuni din tara

O avertizare de ploi torentiale si vijelii va fi in vigoare, de vineri pana sambata, la ora 23. 00, in centrul, sudul, estul tarii si in zonele montane, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Meteorologii anunta ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina pana sambata noapte

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, miercuri, o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata care va incepe miercuri, de la ora 15. 00 si pana sambata la ora.

INFORMARE METEO Instabilitate atmosferica, ploi torentiale, descarcari electrice si vijelii pana sambata noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica valabila de miercuri dupa-amiaza pana sambata la ora 23. Concret, va fi o perioada de instabilitate atmosferica, averse, descarcari electrice si vijelii.

METEO. Urmeaza patru zile de ploi torentiale, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca in urmatoarele zile, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si caderi de grindina.

Alerta meteo: vine vreme de cosmar. Ploi torentiale, furtuni si grindina

Vin 4 zile cu vreme extrema. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o avertizare de ploi torentiale, grindina si vijelii pentru toata tara, valabila de miercuri, 24 mai, ora 15. 00, si pana sambata, 27 mai, ora 23.

Avertizare de la meteo. Ploi torentiale si vant puternic in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteorologica de ploi torentiale, vant puternic si grindina, valabila in toata tara. in intervalul 24 mai, ora.

Avertizare meteo: ploi torentiale si chiar caderi de grindina in Maramures si in alte zone din tara

O avertizare meteorologica a fost emisa de ANM si vizeaza mai multe zone din tara, printre care si nordul tarii. Potrivit meteorologilor, trebuie sa ne asteptam la ploi torentiale, cu descarcari electrice, vreme instabila si chiar caderi de grindina.

Avertizare de inundatii in mai multe judete din tara. Codul galben este valabil pana sambata

Hidrologii au emis un Cod galben de inundatii pe raurile din mai multe judete ale tarii, valabil pana sambata. Se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie si viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale.

Grecia, Spania, Croatia si Antalya, cele mai cautate destinatii de vara, pana in luna mai

Turistii romani au ales cu precadere Grecia, Spania, Croatia si Antalya, pentru petrecerea vacantei de vara, acestea fiind pana in luna mai cele mai cautate destinatii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat in sejururi de tip charter, circuite si turism individual.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )