Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 7 - 20 Septembrie, temperaturile raman ridicate, dar nu lipsesc nici ploile

B1 B1,
ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 7 - 20 Septembrie, temperaturile raman ridicate, dar nu lipsesc nici ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 7 - 20 Septembrie 2020. Vor fi temperaturi ridicate in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici ploile cu. continuă pe B1

Vreme de vara si in urmatoarele doua saptamani din septembrie Temperaturi de pana la 31 de grade

Vremea va fi calduroasa si in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor ajunge la 31 de grade, potrivit meteorologilor.

Cand scapam de ploi: prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Inceputul lunii septembrie a adus ploi insemnate in aproape toata Romania. Meteorologii spun ca nu este avem motive de ingrijorare, pentru cavom scapa repede de ploi, iar in weekend temperaturile ne.

Prognoza meteo ANM pana joi, 10 septembrie 2020. Cum va fi vremea

Vremea se va mentine predominant frumoasa in zilele urmatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pana joi, 10 septembrie 2020.

ANM: Conditii meteo de furtuna in Capitala, vineri. Ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii

Administratia Nationala de Meterologie a emis, vineri dimineata, o prognoza speciala pentru Bucuresti. Vremea va fi instabila pe tot pacursul zilei, iar cerul va ramane innorat. Ploile vor deveni.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Ce se intampla cu vremea pana vineri

In perioada urmatoare, vremea se va mentine predominant frumoasa, dar dupa-amiazile si serile vor aduce si ploi, in unele cazuri, foarte puternice. Prognoza meteo pana vineri, 11 septembrie 2020.

VIDEO Arya, catelusa de lup cehoslovac pierduta in urma cu doua saptamani, a fost gasita. Zeci de oameni au participat la cautarea cainelui

Arya, catelusa din rasa lup cehoslovac cautata de mai bine de doua saptamani, a fost prinsa duminica si este alaturi de stapanul ei, dupa o mobilizare uriasa a iubitorilor de animale. Arya a fost gasita in zona municipiului Aiud din Alba.

Familie de preoti din Brasov, lovita crunt de coronavirus: in doua saptamani, Dumnezeu a luat familiei noastre trei din cei patru bunici

O familie de preoti din Brasov a fost crunt lovita de noul coronavirus. in doar doua saptamani, trei membri ai familiei au pierdut lupta cu boala. Ultimul care s-a stins din viataa fost preotul Nicolae Pu.

Meteo luna septembrie 2020. Temperaturi demne de mers la plaja, toata luna! Ce se intampla brusc, in octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2020, dar si inceputul lunii octombrie. Iata ce se va intampla cu vremea in urmatoarele patru saptamani! ANM: Meteo luna septembrie 2020 Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru intervalul 7 septembrie 5 octombrie 2020. Conform acestora, temperaturile .

Prognoza meteo: Se anunta o toamna calduroasa. Cand se schimba vremea radical, unde lovesc ploi puternice

Dupa un episod de toamna autentica, vremea va deveni din nou calduroasa in urmatoarele zile, in special in vestul si sudul tarii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pana pe 5 octombrie. Se anunta temperaturi mai ridicate decat cele specificie perioadei, iar ploile se intoc in forta din data de 14 septembrie.

Prognoza meteo, azi, 04 septembrie 2020. Cod galben de furtuni si grindina in 15 judete din tara

Meteorologii de la ANM au anuntat vreme instabila in cursul zilein de astazi, 4 septembrie 2020. Mai mult decat atat, acestia au emis doua coduri, unul galben si unul portocaliu, pentru instabilitate.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )