Libnet.ro
UNICEF

19:30

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

B1 B1,
ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Intervalul in care va ploua in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 13 - 26 iulie. Vor fi variatii mari de temperatura de la o zi la alta, iar in intervalul 16 - 20 iulie va ploua in cea mai. continuă pe B1

Meteorologii au facut anuntul! Prognoza METEO pentru urmatoarele 2 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca vremea va fi calda in urmatoarea perioada in majoritatea tarii, insa instabilitatea atmosferica va fi prezenta. Aceasta se va manifesta prin averse, ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, in special joi si vineri.

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Ce anunta meteorologii in intervalul 13 iulie 10 august 2020

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 13 iulie 10 august. Potrivit datelor publiate de catre Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se va mentine calda in majoritatea zonelor tarii. La.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani Diferente mari de temperatura de la o zi la alta

Meteorologii anunta o vreme in general calda pentru urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor atinge 32 de grade. Nu vor lipsi insa variatiile mari de temperatura de la o zi la alta.

Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea pana pe 10 august

In vara aceasta, caldura s-a lasat mult asteptata si pare ca nu va dura nici foarte mult. Prognoza meteo emisa de Administratia Nationala de Meterologie ANM) arata ca in perioada urmatoare, temperaturile vor fi destul de scazute, iar ploile nu vor mai fi asa frecvente.

Prognoza meteo. Cand scapam de vremea rea. Unde se anunta fenomene extreme, cat de mult scad temperaturile

Temperaturile vor ajunge la 30 de grade in urmatoarele doua saptamani, cu exceptia zilelor de 17 - 18 iulie, cand media minimelor termice va cobora si la 13 grade. Sunt asteptate ploi intre 16 si 20 iulie, conform prognozei publicate de meteorologi si valabila in perioada 13-26 iulie.

Prognoza meteo pentru weekendul 10 12 iulie 2020. Mateorologii anunta vreme caniculara in toata tara, duminica seara revin ploile

Prgonoza meteo pentru weekendul 10-12 iulie 2020 aduce temperaturi caniculare in Romania. Daca pana acum pe teritoriul tarii au fost inregistrate fenomente de instabilitate atmosferica accentuata, incepand cu.

Vesti bune de le meteorologi! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Vine weekend-ul si cu totii ne dorim o vreme frumoasa, mai ales daca alegem sa plecam la mare sau la munte. Iar meteorologii ne dau vesti bune! Zilele urmatoare, vremea se va mentine frumoasa, temperaturile vor continua sa creasca iar ploile vor fi, cel mult, de scurta durata.

Vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Vine weekend-ul si cu totii ne dorim o vreme frumoasa, mai ales daca alegem sa plecam la mare sau la munte. Iar meteorologii ne dau vesti bune! Zilele urmatoare, vremea se va mentine frumoasa, temperaturile vor continua sa creasca iar ploile vor fi, cel mult, de scurta durata.

Prognoza meteo, azi, 13 iulie 2020. Meteorologii anunta vreme rece in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de 13 iulie aduce scaderi semnificative de temperatura in toata tara. Vremea va fi mai rece fata de valorile normale ale acestei perioade a anului, mai ales in zona de nord a.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 13-19 iulie 2020

Prognoza meteo pentru saptamana 13 -19 iulie aduce diferente de temperatura, fata de ultimele valoei inregistrate. Vremea se va raci treptat la inceputul intervalului, cele mai mici valori fiind inregistrate.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )