Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea pana pe 10 august

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru patru saptamani. Cum va fi vremea pana pe 10 august

In vara aceasta, caldura s-a lasat mult asteptata si pare ca nu va dura nici foarte mult. Prognoza meteo emisa de Administratia Nationala de Meterologie ANM) arata ca in perioada urmatoare, temperaturile vor fi destul de scazute, iar ploile nu vor mai fi asa frecvente. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Ce anunta meteorologii in intervalul 13 iulie 10 august 2020

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 13 iulie 10 august. Potrivit datelor publiate de catre Administratia Nationala de Meteorologie, vremea se va mentine calda in majoritatea zonelor tarii. La.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 3 august. Unde face ravagii vremea rea

Vremea imparte Romania in doua. Furtunile periculoase, ploile puternice si temperaturile scazute vor face ravagii pana pe 3 august in nordul si centrul tarii, in timp ce in sud-est va fi la putere canicula,a sa cum reiese din prognoza meteorologilor pentru urmatoarele 4 saptamani.

Vesti bune de le meteorologi! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Vine weekend-ul si cu totii ne dorim o vreme frumoasa, mai ales daca alegem sa plecam la mare sau la munte. Iar meteorologii ne dau vesti bune! Zilele urmatoare, vremea se va mentine frumoasa, temperaturile vor continua sa creasca iar ploile vor fi, cel mult, de scurta durata.

Vesti bune de la meteorologi! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Vine weekend-ul si cu totii ne dorim o vreme frumoasa, mai ales daca alegem sa plecam la mare sau la munte. Iar meteorologii ne dau vesti bune! Zilele urmatoare, vremea se va mentine frumoasa, temperaturile vor continua sa creasca iar ploile vor fi, cel mult, de scurta durata.

Prognoza meteo pentru weekendul 10 12 iulie 2020. Mateorologii anunta vreme caniculara in toata tara, duminica seara revin ploile

Prgonoza meteo pentru weekendul 10-12 iulie 2020 aduce temperaturi caniculare in Romania. Daca pana acum pe teritoriul tarii au fost inregistrate fenomente de instabilitate atmosferica accentuata, incepand cu.

Temperaturile explodeaza! Prognoza METEO pentru zilele urmatoare

Administratia Nationala de Meteorologie anunta astazi temperaturi in crestere fata de ziua precedenta, cu maxime de 32. 33 de grade Celsius. De maine revin insa zilele caniculare, cu disconfort termic accentuat.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in saptamana 13-19 iulie 2020

Prognoza meteo pentru saptamana 13 -19 iulie aduce diferente de temperatura, fata de ultimele valoei inregistrate. Vremea se va raci treptat la inceputul intervalului, cele mai mici valori fiind inregistrate.

Prognoza meteo: Se strica vremea. Cat scad temperaturile, unde revin vijeliile

Vremea incepe sa se strice incepand de sambata seara, mai intai in vestul, nordul si partial in centrul tarii, urmand ca de duminica instabilitatea atmosferica sa cuprinda toate zonele. Temperaturile vor fi in scadere, astfel ca luni sunt anuntate maxime cuprinse intre 19 si 29 de grade.

Prognoza meteo: Fenomene extreme lovesc Romania. Cand se schimba vremea, unde se anunta furtuni puternice

Dupa doua zile de racoare, canicula se intoarce in sudul tarii. De duminica, vremea se va raci semnificativ in regiunile vestice, nordice si centrale, iar in rest va fi in continuare calduroasa.

Prognoza meteo, azi, 11 iulie 2020. Temperaturi caniculare in Muntenia si Oltenia

Sambata, 11 iulie 2020, vremea se va mentine calda, cu tendinte caniculare in zonele de campiesi discomfort termic in crestere. Izolat se vor inregistra ploi de scurta durata, in deosebi in zonele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )