Libnet.ro
UNICEF

22:45

ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Adevărul Adevărul,
ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod Galben pentru toata tara. Romania va trece prin ploi torentiale, grindina si vijelii pana sambata dimineata. continuă pe Adevărul

Cod galben de furtuni, grindina si vijelii. Ce regiuni vor fi afectate pana joi

Vremea rea a facut ravagii in mai multe localitati, raurile s-au umflat, zeci de gospodarii au fost inundate, iar culturile multora sunt acum distruse. Specialistii de la ANM au transmis ca instabilitatea atmosferica se prelungeste pana joi, la ora 10:00, pentru unele regiuni. Cod galben de furtuni, grindina si vijelii. Regiunile afectate Meteorologii au emis .

Cod galben de ploi si vijelii in nordul si vestul tarii Instabilitate atmosferica, pana la finalul saptamanii, in majoritatea regiunilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil luni intre orele 13. 00 si 23.

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale. Judetele vizate (VIDEO, FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind manifestari de instabilitate atmosferica, mai ales in regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum si in zonele de munte. Banat, Crisana,.

Grindina si vijelii. Avertizare meteo cod galben pentru 15 judete pana joi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben pentru 15 judete unde, pana joi, la ora 22. 00, se vor inregistra ploi torentiale, vijelii si grindina. Cantitatile de apa care se vor acumula pot ajunge la 35 de litri pe metru patrat. in Bucuresti, vremea se incalzeste si se apropie de normalul perioadei.

Cod galben de vreme rea in 19 judete ale tarii, pana la ora 23.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni o atentionare cod galben de vijelii, grindina si averse torentiale, valabila pe parcursul acestei zile in 19 judete.

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

Cod galben de vreme rea in 27 de judete, pana miercuri dimineata; informare de instabilitate atmosferica, in rest

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de vijelii, grindina si averse, valabila de astazi pana miercuri dimineata in 27 de judete.

Cod galben de furtuni, grindina si vijelii, pana joi. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila de miercuri de la ora 12. 00, pana joi la ora 10. 00, pentru Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, Oltenia, local in Muntenia si Moldova.

Cod galben de furtuni in 32 de judete, pana joi dimineata

Meteorologii au emis miercuri o noua atentionare Cod galben pentru ploi torentiale si vijelii in 32 de judete, pana joi dimineata. De asemenea, pana vineri seara este in vigoare o informare de vreme rea pentru majoritatea zonelor tarii, fiind prognozate ploi cu descarcari electrice, vijelii si izolat grindina.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )