Libnet.ro
UNICEF

18:00

Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale. Judetele vizate (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale. Judetele vizate (VIDEO, FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind manifestari de instabilitate atmosferica, mai ales in regiunile vestice, nord-vestice, centrale, precum si in zonele de munte. Banat, Crisana,. continuă pe B1

Bucurestiul va avea parte de temperaturi de 30 de grade. Cod galben de ploi si vijelii in nord-vest

Temperaturile vor atinge, duminica, 30 de grade, in Bucuresti, dar va fi innorat si sunt posibile ploi cu fulgere, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii in partea de Nord-Vest a tarii, valabila pana duminica seara, la ora 21.

Alerta de vremea rea. Ploi si vijelii in nord-vestul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii in partea de Nord-Vest a tarii, valabila pana duminica seara, la ora 21.

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica, de duminca pana marti, in majoritatea regiunilortarii. Sunt prognozate descarcari electrice, vijelii si grindina

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o atentionare meteorologica cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabila duminca7 iunie, in intervalul cuprins.

Cod galben de vreme rea in 19 judete ale tarii, pana la ora 23.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni o atentionare cod galben de vijelii, grindina si averse torentiale, valabila pe parcursul acestei zile in 19 judete.

Cod galben de ploi si vijelii in nordul si vestul tarii Instabilitate atmosferica, pana la finalul saptamanii, in majoritatea regiunilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil luni intre orele 13. 00 si 23.

INHGA: Cod galben de inundatii in judetele Salaj si Bihor. Exista riscul producerii unor viituri rapide

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelora emis duminica o atentionare cod galben de inundatii in judetele Salaj si Bihor. Asadar, pe 7 iunie, intre orele16:50- 22:00, sunt posi.

ANM: Avertizare de cod portocaliu in judetul Cluj si cod galben in Suceava si Neamt. Sunt prognozate descarcari electrice, grindina si vijelii

ANM a emis sambata, 6 iunie, mai multeavertizari de vreme rea si fenomene extreme, care vizeaza judetul Cluj,Suceava si Neamt. Meteorologii au transmis o avertizare de tip nowcasting cod portocali.

ANM: Cod galben de vant puternic in Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis, duminica, o atentionare imediatacod galben de vant puternic care vizeaza judetele Constanta si Tulcea, valabila pe7 iunie intre orele 11:00 -17:00. in aceste zonesunt.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )