Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cei mai mari colectinari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Adevărul Adevărul,
Cei mai mari colectinari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase. continuă pe Adevărul

Cei mai mari colectionari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Timisorenii Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Tupeu. Moscova sare in apararea Parcului Tolbuhin, numit dupa unul din cei mai importanti maresali ai Armatei Rosii: MAE rus spera ca Romania nu va permite rescrierea istoriei

Rusia sare in apararea Parcului Tolbuhin din Bucuresti, numit dupa unul dintre cei mai importanti comandanti ai Armatei Rosii, in perioada in care soldatii sovietici au ocupat Romania si au terorizat populatia cu jafuri, violuri si crime. Astfel, purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe a declarat, pentru Rador. ro, ca spera ca Executivul Romaniei sa nu permita rescrierea istoriei bazate pe sprijinul militar-memorial bilateral.

Dodon: Rusia si Turcia sunt cei mai buni prieteni ai Republicii Moldova (VIDEO)

Liderul moldovean Igor Dodon, aflat la eveimentul festiv Ziua Gagauziei a declarat ca cei mai buni prieteni ai Gagauziei si chiar ai RepubliciiMoldova sunt Rusia si Turcia, potrivit Ag.

Am aflat secretul. Cum sa faci cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant

Am aflat secretul. Iata cum puteti face cei mai buni gogosari in otet, fara fierbere si fara conservant: Ingrediente: 4 kg de gogosari 80 gr sare pentru muraturi 400 ml otet de vin de 9.

Surprize si discriminari URIASE in Topul celor mai BINE PLATITI actori din lume!

Noul top al celor mai bine platiti actori din lume, realizat anual de revista Forbes, arata un imens decalaj intre veniturile obtinute de vedetele masculine si cele feminine, informeaza agentia Reuters,.

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

Se confirma: TERORISTII din Spania pregateau un DEZASTRU de si mai mari proportii! Ce au aflat anchetatorii

Potrivit unei surse judiciare citate de AFP, unul dintre suspectii atacului de la Barcelona a confirmat ca celula jihadista din care face parte pregatea un atentat de si mare amploare, anunta RT. Pe 19 august,.

Rezultat remarcabil: Ana Bogdan a dat lovitura la New Haven si a obtinut una dintre cele mai mari victorii din cariera

Romanca de 24 de ani a pornit din calificari, alaturi de Irina Begu 57 WTA). Daca aceasta a cedat in turul II preliminar, in schimb, ocupanta locului 127 WTA a ajuns pe tabloul principal, iar acolo a inregistrat o mare surpriza.

Ce a gasit un tanar intr-o punga de chipsuri. Ai sanse mai mari sa castigi la loto, decat sa ti se intample si tie asta!

Chipsurile reprezinta o gustare la care multi dintre noi apeleaza, fie intre mese, fie la intalnirile cu prietenii, fie pur si simplu pentru a ne potoli foamea, scrie kanald. ro. Cartofii din.

Unul dintre cei mai importanti dirijori care participa la Festivalul George Enescu: M-am uitat pe programul editiei de anul acesta si este impresionant |INTERVIU

Lawrence Foster este foarte apropiat de Romania si de opera lui George Enescu. Parintii sai au emigrat din Iasi, in anii 1930, iar dirijorul a revenit pentru prima data in tara familiei sale in 1967. in 1998, a fost director artistic al Festivalului George Enescu. Dirijorul a povestit, intr-un interviu pentru Romania libera, cum a descoperit muzica, cine i-au fost profesorii si maestrii care i-au influentat cariera si care a fost contributia sa la dezvoltarea Festivalului George Enescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )