Libnet.ro
UNICEF

08:00

ANOFM: Aproape 28.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu

Hotnews Hotnews,
 ANOFM: Aproape 28.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu

Aproape 28. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu, Bacau s Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Hotnews

ANOFM: Aproape 28.000 de locuri de munca vacante la nivel national, in Baragan doar 210 posturi disponibile

Aproape 28. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in judetul sunt disponibile 210 posturi , potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Aproape 500 de locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor

Cele mai multe locuri de munca vacante la ora actuala in Mehedinti sunt in industria componentelor auto, alimentatie publica, confectii/textile, constructii navale, constructii, industria alimentara, fabricare celuloza si hartie, asigurari.

ANOFM: Aproape 29.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate astazi, in evidentele sale, un numar de 28. 868 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de agentii economici, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

In aceasta toamna, economia Romaniei numara aproape 59.000 de locuri de munca vacante, din care o treime in sectorul public

In trimestrul al treilea, in economia romaneasca existau 58. 900 de locuri de munca neocupate vacante), cu 5. 200 mai putine fata de trimestrul anterior, a anuntat vineri Institutul National de Statistica. Rata locurilor de munca vacante a fost de 1,22%, in scadere cu 0,11 puncte procentuale fata de trimestrul precedent, mai spun statisticienii. Cele mai mari rate ale posturilor neocupate s-au inregistrat in sanatate si asistenta sociala 2,64%), urmata de administratia publica 2,61%).

27.564 locuri de munca vacante la nivel national

Potrivit datelor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) sunt inregistrate 27. 564 locuri de munca, potrivit unui comunicat de presa al ANOFM.

Locuri de munca vacante mai putine in trimestrul trei 2017

In trimestrul III 2017, rata locurilor de munca vacante a fost de 1,22%, in scadere cu 0,11 puncte procentuale fata de trimestrul precedent conform unui comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS).

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz.

Romania doreste o abordare echitabila in privinta locurilor de munca la nivel european

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca tara noastra doreste o abordare echitabila in privinta locurilor de munca la nivel european.

Romania doreste o abordare echitabila in privinta locurilor de munca la nivel european

ACTUALIZARE 14:00 Iohannis: Trebuie acordata o atentie sporita integrarii pe piata muncii a unor grupuri deosebit de vulnerabile Pentru cresterea ratei de ocupare a fortei de munca in randul tinerilor ar trebui gasite stimulente pentru angajatori, a declarat astazi presedintele Klaus Iohannis, subliniind ca trebuie acordata o atentie sporita integrarii pe piata muncii a unor grupuri deosebit de vulnerabile, precum romii, persoanele cu handicap sau cele in varsta. ------------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca tara noastra doreste o abordare echitabila in privinta locurilor de munca la nivel european.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2809 seconds )