Libnet.ro
UNICEF

12:15

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz. continuă pe Adevărul

Nemtii pun Dacia la zid. Modelele Logan, Sandero si Duster in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Specialistii TUV Germania au publicat cel mai recent clasament al automobilelor testate in ultimele 12 luni. Din pacate pentru tara noastra, acesta aduce cele mai proaste scoruri din istoria Dacia, pentru modelele Sandero, Logan si Duster.

Lovitura pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numara printre cele mai putin fiabile masini, cu peste 12 procente defectiuni, conform datelor publicate de TUV Germania. O mare surpriza neplacuta este si Kia Sportage, locul unu la numarul de.

300 locuri de munca la recoltat zmeura in Portugalia. Salariu pana la 1.053 de euro brut

EURES Romania ofera 300 locuri de munca vacante in Portugalia campania 2018) pentru munca sezoniera in agricultura, la recoltarea zmeurei.

Aproape 500 de locuri de munca vacante sunt puse la dispozitia somerilor

Cele mai multe locuri de munca vacante la ora actuala in Mehedinti sunt in industria componentelor auto, alimentatie publica, confectii/textile, constructii navale, constructii, industria alimentara, fabricare celuloza si hartie, asigurari.

Cele mai periculoase bacterii

In acest an, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat lista bacteriilor care au provocat cele mai multe decese in intreaga lume. Chiar daca nu toate bacteriile sunt mortale, unele dintre ele pot pune in pericol viata, dezvoltand diferite boli care, daca nu sunt detectate si tratate la timp, pot cauza moartea.

Procesul in care patronul unui bar de striptease a obligat mai multe tinere sa se prostitueze poate incepe

Laurentiu Capotescu si finii sai sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii au a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

Black Friday 2017 eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte

Ca si in anii trecuti, cel mai mare magazin online din Romania anunta oferte importante la mai multe categorii de produse. Iata, inainte de startul campaniei Black Friday 2017 eMAGcateva oferte la masini de spalat.

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Marul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de catre consumatori. Cu 85% apa si aproximativ 50 de calorii la 100 g. ), marul este gustarea ideala. Merele au 5% proteine. Fructul acesta este o.

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )