Libnet.ro
UNICEF

06:45

ANOFM: Peste 25.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANOFM: Peste 25.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate astazi in evidentele sale un numar de 25. 374 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de catre agentii economici, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Ziarul Bursa

ANOFM: Peste 25.000 de locuri de munca vacante, la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea astazi inregistrate im evidentele sale un numar de 25. 199 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de catre agentii economici.

ANOFM: Peste 900 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, un numar de 901 locuri de munca, cele mai multe in Marea Britanie, Germania si Cehia, potrivit unui comunicat de presa al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Aproape 26.000 de locuri de munca vacante, la nivel national

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) avea inregistrate astazi 25. 588 de locuri de munca vacante, potrivit datelor furnizate de catre agentii economici, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

Aproape 200 de programe de formare profesionala vor incepe in septembrie, la nivel national

Un numar de 194 de programe de formare profesionala vor incepe in luna septembrie a acestui an la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )