Libnet.ro
UNICEF

21:15

ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Firmele care angajeaza someri sau tineri absolventi vor primi o subventie de 2. 250 lei pe luna pentru fiecare persoana, timp de 12 luni, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, remis astazi redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

GIOVANNI VILLABRUNA: Romania este si va fi in continuare o atractie pentru firmele italiene

Romania este si va fi in continuare o atractie pentru firmele italiene daca reglementarile in domeniul de afaceri sunt stabile si cred ca societatile italiene care si-ar dori sa investeasca in Romania sunt mai mult sau mai putin deja aici, ne-a declarat Giovanni Villabruna, presedintele Confindustria Romania.

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care ncadreaza n munca someri

Astfel, angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri peste 45 ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, potrivit unui anunt facut miercuri de Biroul de presa AJOFM Ilfov.

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care incadreaza in munca someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca aplica o serie de masuri active ce vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca. Printre masurile destinate cresterii sanselor de ocupare a somerilor se.

Business report: Stlpii prosperitatii din Romnia: firmele care fac cei mai multi bani n fiecare judet al tarii. Majoritatea, controlate de investitori straini; Veniturile bugetare, minim istoric - sub doua treimi din media UE ca pondere n PIB; Conflict n

Fiscul cere intrarea in faliment a RAFO Onesti. Fiscul a cerut intrarea in faliment a RAFO Onesti, reintrata in insolventa in 2016 si a carei platforma industriala scoasa la licitatie. Proiectul de irigatii Siret Baragan trece din nou la Ministerul Agriculturii, care inca nu stie cum sau cu ce bani il va face. Proiectul de irigatii ceausist Siret Baragan va fi preluat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )