Libnet.ro
UNICEF

22:30

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care ncadreaza n munca someri

Hotnews Hotnews,
 Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care ncadreaza n munca someri

Astfel, angajatorii care incadreaza in munca, pe perioada nedeterminata, someri peste 45 ani sau parinti unici sustinatori ai familiilor monoparentale, someri de lunga durata sau tineri NEETs primesc lunar, pe o perioada de 12 luni, pentru fiecare persoana angajata din aceste categorii, o suma in cuantum de 2. 250 lei, cu obligatia mentinerii raporturilor de munca sau de serviciu cel putin 18 luni, potrivit unui anunt facut miercuri de Biroul de presa AJOFM Ilfov. continuă pe Hotnews

Subventii lunare de 2.250 lei pentru angajatorii care incadreaza in munca someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca aplica o serie de masuri active ce vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca. Printre masurile destinate cresterii sanselor de ocupare a somerilor se.

Stirile ProTV: A platit 3.600 lei pentru o cabana care nu exista. Metoda prin care a fost pacalita

Daca vreti sa plecati in vacanta de sarbatori si ati gasit oferte irezistibile pe internet, verificati-le inainte sa virati banii. Mai multi turisti au fost pacaliti sa dea avansul pentru sejururi in cabane care nici macar nu exista.

Subventii lunare substantiale pentru angajatorii care incadreaza in munca someri

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca aplica o serie de masuri active ce vizeaza integrarea pe piata muncii a somerilor si persoanelor in cautarea unui loc de munca.

Un medic de la Spitalul Militar, prins lund mita de 500 de lei pentru o operatie. El i-a reprosat pacientei ca i-a dat prea putini bani

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala si l-au pus sub control judiciar pe Radu Viorel Vracioiu, medic ORL la Spitalul Universitar Militar Carol Davila pentru luare de mita. Acesta a fost prins in flagrant luand mita 500 de lei pentru o operatie, dupa ce s-a plans ca suma oferita initial de pacienta este prea mica.

ANOFM: Subventii pentru firmele care angajeaza someri si tineri absolventi

Firmele care angajeaza someri sau tineri absolventi vor primi o subventie de 2. 250 lei pe luna pentru fiecare persoana, timp de 12 luni, potrivit unui comunicat al Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Ilfov, remis astazi redactiei noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )