Libnet.ro
UNICEF

05:00

Anomalii in solul din curtea lui Dinca, detectate cu aparatul de scanat. in locuinta s-au gasit mai multe prezervative

Adevărul Adevărul,
Anomalii in solul din curtea lui Dinca, detectate cu aparatul de scanat. in locuinta s-au gasit mai multe prezervative

DIICOT a anuntat ca expertiza medico-legala facuta de Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca fragmentele de oase ingropate de Gheorghe Dinca in liziera de langa Caracal apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani, alta decat Alexandra Macesanu. continuă pe Adevărul

Ancheta in cazul tragediei de la Caracal e departe de final. Solul din curtea lui Gheorghe Dinca, scanat pana la patru metri adancime

Continua cercetarile la Casa Groazei din Caracal. Oamenii legii vor aduce aparatura speciala la casa lui Gheorghe Dinca, cu care vor scana solul pana la patru metri adancime. Anchetatorii vor curata.

Noi probe gasite acasa la Gheorghe Dinca! Anchetatorii au scos din curtea criminalului tone de haine si fier vechi

Doua tone de haine de dama au fost gasite in curtea criminalului Gheorghe Dinca, potrivit unor surse din ancheta. Politistii au scos din curtea lui Dinca o cantitate de aproximativ 30 de tone de fier.

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Conform informatiilor din ancheta, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar peretii proapat construiti vor fi daramati.

Marturia-cheie a omului care l-a cunoscut in detaliu pe criminalul din Caracal. Gheorghe Dinca exploata minore: A vrut sa-mi ofere fete

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei, un interviu inedit cu omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca in detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiatii lui Dinca,o ancheta jurnalista care sc.

Sinteza zilei. Bomba! Un martor sustine ca a vazut mai multe persoane iesind din casa lui Dinca in ziua disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca exista un martor care nu a fost inca audiat de procurori si care sustine ca a vazut in ziua disparitiei Alexandrei mai multe persoane iesind din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )