Libnet.ro
UNICEF

18:15

Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Adevărul Adevărul,
Buncarele din curtea lui Gheorghe Dinca vor fi daramate. S-a obtinut un nou mandat de perchezitie

Anchetatorii au revenit, luni, 12 august 2019, la casa lui Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal. Conform informatiilor din ancheta, se va trece la descoperirea gropilor betonate din curte, iar peretii proapat construiti vor fi daramati. continuă pe Adevărul

Anchetatorii, masura de ultima ora la Caracal. Betoanele din curtea lui Gheorghe Dinca, scanate

Anchetatorii vor scana cu un aparat special gropile betonate din curtea lui Gheorghe Dinca. Daca aceste analize vor arata ceva este in neregula, atunci se va trece la spargerea cimentului. Astazi a fost.

Anchetatorii au finalizat cercetarea de la suprafata din curtea lui Gheorghe Dinca. Zeci de kilograme de gunoaie au fost stranse in saci si transportate cu un tractor

Noi imagini cu Gheorghe Dinca au fost prezentate, in exclusivitate, de Antena 3. Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineata, la Casa Ororilor, pentru o noua zi de perchezitii. Este a opta zi de.

Rasturnare de situatie in cazul tragediei de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori

Apar informatii de ultima ora din ancheta de la Caracal. Unul din vecinii lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori. Barbatul care a sustinut ca a fost sunat de trei ori de Dinca in seara rapirii.

Rasturnare de situatie in cazul crimelor din Caracal. Mai multi vecini ai lui Gheorghe Dinca vor preda telefoanele la politie. Exista noi suspiciuni

Sunt noi audieri vineri la politia din Caracal. Trei vecini ai lui Gheorghe Dinca vin sa predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni ca acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna rudele.

Imagini de la cercetarile din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit noi urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat cercetarile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandra.

Noi informatii din perchezitia informatica. Gheorghe Dinca accesa aproape zilnic site-uri pentru adulti

Apar noi informatii din perchezitia informatica facuta in cazul crimelor din Caracal. Aproape zilnic, in istoricul laptopului lui Gheorghe Dinca s-a vazut faptul ca acesta accesa site-uri destinate.

Saptamana decisiva in ancheta privind tragedia din Caracal. Anchetatorii se pregatesc sa sparga gropile astupate cu ciment din curtea lui Gheorghe Dinca

Saptamana decisiva in ancheta privind crimele din Caracal. Anchetatorii se pregatesc sa sparga gropile astupate cu ciment din curtea suspectului Gheorghe Dinca. in scurt timp vor fi gata si rezultate.

Imagini din cadrul perchezitilor din casa lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii au descoperit urme de sange pe haine

UPDATEAnchetatorii au reluat perchezitile, sambata, la casa lui Gheorghe Dinca, barbatul care este principalul suspect ca le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu si Alexandre.

Antena 3 a prezentat traseul Luizei din ziua rapirii. Gheorghe Dinca a luat-o pe fata dintr-o statie de microbuze

Georgiana Murgila, a prezentat in exclusivitate, la Antena 3, traseul din ziua disparitiei Luizei Melencu. Traseul refacut de mine e unul facut pe logica si pe martuiriile mamei si luand in calcul acea.

Anchetatorii au reluat cautarile in casa groazei. Vecinii lui Gheorghe Dinca, audiati

UPDATE Hainele gasite in gropile de gunoi in curtea lui Gheorghe Dinca vor fi duse la expertiza in cursul zilei de sambata. Politia verifica inclusiv fantana din fata casei acoperita cu pamant. Incupa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )