Libnet.ro
UNICEF

21:30

ANOSR: Universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate

Adevărul Adevărul,
ANOSR: Universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate

Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), a declarat ca universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite. continuă pe Adevărul

Universitatile nu se vor mai inchide automat la 3 cazuri confirmate de covid, potrivit unui nou ordin de ministru

Universitatile nu se vor mai inchide automat la doar trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite, decizie care este inclusa intr-un ordin comun de ministru ce se afla in lucru la Ministerele Educatiei si Sanatatii, a declarat pentru Edupedu. ro Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Astfel, decizia o va lua fiecare unitate de invatamant superior impreuna cu directiile de sanatate publica, in functie de numarul de cazuri si unde au aparut in functie de cum sunt impartite facultatile pe imobile) pentru fiecare situatie in parte, scrie Edupedu.

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii UE vor mai putea sa munceasca si sa traiasca in Tara Cantoanelor

Elvetienii stabilesc duminica, prin referendum, daca cetatenii Uniunii Europene vor mai putea sa munceasca si sa traiasca sau nu in Elvetia, relateaza Eurones.

Nelu Tataru, despre inceperea anului universitar: Nerespectand regulile putem sa ne asteptam si la o crestere mai mare de cazuri (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, in contextul inceperii anului universitar, ca vor creste cazurile de infectare cu noul coronavirus daca nu se vor respecta regulile impuse in facultati pentru pr.

Trei cazuri confirmate de COVID-19 la Judecatoria Braila. Cum sunt afectate sedintele de judecata

Activitatea de judecata la nivelul instantei se restrange, in sensul ca vor fi amanate toate cauzele, cu exceptia urgentelor si a cauzelor care, potrivit legii, se solutioneaza fara citarea partilor.

Partida dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, amanata. S-au descoperit trei cazuri de COVID-19 la echipa constanteana

Meciul de fotbal dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, programata sambata, de la ora 11:00, in cadrul etapei a 5-a a Ligii a II-a de fotbal, a fost amanata. Trei jucatori ai echipei constantene au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )