Libnet.ro
UNICEF

08:45

Trei cazuri confirmate de COVID-19 la Judecatoria Braila. Cum sunt afectate sedintele de judecata

Adevărul Adevărul,
Trei cazuri confirmate de COVID-19 la Judecatoria Braila. Cum sunt afectate sedintele de judecata

Activitatea de judecata la nivelul instantei se restrange, in sensul ca vor fi amanate toate cauzele, cu exceptia urgentelor si a cauzelor care, potrivit legii, se solutioneaza fara citarea partilor. continuă pe Adevărul

Universitatile nu se vor mai inchide automat la 3 cazuri confirmate de covid, potrivit unui nou ordin de ministru

Universitatile nu se vor mai inchide automat la doar trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite, decizie care este inclusa intr-un ordin comun de ministru ce se afla in lucru la Ministerele Educatiei si Sanatatii, a declarat pentru Edupedu. ro Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR). Astfel, decizia o va lua fiecare unitate de invatamant superior impreuna cu directiile de sanatate publica, in functie de numarul de cazuri si unde au aparut in functie de cum sunt impartite facultatile pe imobile) pentru fiecare situatie in parte, scrie Edupedu.

ANOSR: Universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate

Horia Onita, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR), a declarat ca universitatile nu se vor mai inchide la trei cazuri de coronavirus confirmate in formatii de studiu diferite.

Partida dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, amanata. S-au descoperit trei cazuri de COVID-19 la echipa constanteana

Meciul de fotbal dintre Unirea Slobozia si FC Farul Constanta, programata sambata, de la ora 11:00, in cadrul etapei a 5-a a Ligii a II-a de fotbal, a fost amanata. Trei jucatori ai echipei constantene au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )