Libnet.ro
UNICEF

22:15

ANP a descins la mai multe penitenciare: Se fac verificari chiar si la Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea

B1 B1,
ANP a descins la mai multe penitenciare: Se fac verificari chiar si la Rahova, unde este incarcerat si Liviu Dragnea

Administratia Nationala a Penitenciarelor a anuntat ca face, duminica, verificari la penitenciarele Mioveni, Gaesti, Bucuresti-Rahova si Bucuresti-Jilava pentru a controla mai multe aspecte ale derularii. continuă pe B1

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare de ceata si vizibilitate redusa pentru mai multe localitati din judetul Dolj si un Cod galben de vant puternic in judetele Maramures, Cluj si Bistrita-Nasaud.

Presedintele Romaniei a decorat mai multe institutii si asociatii revolutionare. Klaus Iohannis: O natiune nu poate avea viitor fara a-si respecta, inainte de toate, trecutul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decorat, sambata, 21 decembrie, mai multe institutii si asociatii cu rol determinant atat in ceea ce priveste lupta impotriva comunismului, cat si in procesul de af.

STS: 2019 este primul an in istoria serviciului 112 in care urgentele reale semnalate au fost mai multe decat non-urgentele

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, pentru prima data in istoria serviciului 112, s-a sunat de mai multe ori pentru a anunta urgente reale decat situatii care nu reprezinta o urgenta, relateaza Agerpres.

Premiera la STS: Mai multe urgente reale decat apeluri false

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) anunta ca, pentru prima data in istoria serviciului 112, s-a sunat de mai multe ori pentru a anunta urgente reale decat situatii care nu reprezinta o urgenta,.

Concertul organizat de Institutul Revolutiei condus de Iliescu si Voiculescu a fost anulat, dupa ce a fost contestat de mai multe ONG-uri, iar Trupa Vunk si Andra au anuntat ca nu mai participa

Concertul organizat pe 22 decembrie de Institutul Revolutiei, condus de Ion Iliescu si Gelu Voican Voiculescu, a fost anulat, informeaza Digi24, dupa ce vineri seara Trupa VUNK si Andra au anuntat ca nu mai participa. Mai multe organizatii civice au protestat vineri fata de organizarea evenimentului din Piata George Enescu unde au murit romani in decembrie 1989, sustinand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora si solicita anularea acestuia.

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie

Mai multe grupuri civice contesta concertul organizat de Institutul Revolutiei Romane pe 22 decembrie in Bucuresti, considerand ca reprezinta o jignire adusa memoriei eroilor martiri ai Revolutiei din 1989 si urmasilor acestora.

AVERTISMENT pentru soferi! Ceata densa pe mai multe artere rutiere. Vizibilitate, sub 50 de metri

Conditii de ceata densa, vineri seara pe drumuri din mai multe judete ale tarii. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca se circula in conditii de ceata.

Perchezitii la mai multe proprietati ale lui Petro Porosenko. Fostul presedinte este citat de procurorii ucraineni in peste 10 anchete

Mai multe proprietati din Kiev ale fostului presedinte Petro Porosenko au fost perchezitionate, vineri, de autoritatile ucrainene, in cadrul mai multor anchete judiciare in care figureaza numele fostului sef.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )